2777
2789
عنوان

باورم نمیشه دوقلو باردارم😭😍😍😍😍🙈❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1882 بازدید | 58 پست
مبارکه 😍🥰 عزیزم علائم و عدد بتات و میگی؟؟  چند هفته رفتی سنو؟

مرسی گلم علائمم طبیعی بود فقط شکمم زود جلو اومد و چندباری هم تهوع و استفراغ دل درد داشتم هشت هفته و سه روز عدد بتامم۲۰۰

عزیزمم دوقلوها چندوقتشونه

۴ سالشونه

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو نمیشناسن خدانکنه من خیلی میترسم از چشم بد چ اشتباهی کردم

عزیزم چشم چیه اخه 

اینا چیه ب دلت بد راه میدی 

اینو باور کن و از ته قلبت قبول داشته باش هیچ قدرتی جز قدرت خداوند بزرگ نیست و خدا خودش مراقب خودت و نی نی های خوشگلت هست 

خدای رنگین کمان🕊️

دقیق مث منی  منم داییم دوقلو داره پسردایی مامانمم داره کاش منم بعدا ک اقدام کردم ۲قلو بشه

ایشالله من خیییلی دوقلو دوست داشتم تحقیق کردم ک برم دکتر کاشت و اینا گفتن ۱۰۰خورده ای میشه گفتم یاخدااا من ک پولشو ندارم یاخودت طبیعی بهم دوقلو بده یاپولشو بده ک بعد دوماه باردارشدم اصلا فک نمیکردم دوقلو باشه

ارث دوقلو زایی از مادر منتقل میشه

خب همون ی دونه داییمه فقط

خالم ۲ قلو داشت یکیش سقط شد

خدا از دهنت بشنوه😁

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
ایشالله من خیییلی دوقلو دوست داشتم تحقیق کردم ک برم دکتر کاشت و اینا گفتن ۱۰۰خورده ای میشه گفتم یاخد ...

انشالله سالم باشن♥️ مبارکت باشه ♥️

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
اره البته ۱۱ روز بعد پریودی بتا دادم ۲۰۰بود 

چقدر عجیب تر شد  

به هر حال مهم نیست خداروشکر که قلبشون میزنه 

بنظرم تا غربالگری دوم به بقیه نگو اگه میتونی یا حداقل تعداد قل رو نگو