دیروز رفتم سونو تشکیل قلب گفت بادارو باردار شدی گفتم ن گفت دوقلو بارداری اصلاااا باورم نمیشه خدایاشکرت یه پسر چهارساله دارم الان دوماهمه ولی گفت ۵روز باهم فاصله درن بنظرتون طبیعیه؟قلبشون هم تشکیل شده بود خدایا شکرت ازت ممنونم ماشالله 🧿🧿
ازخوشحالی هیچکس نمیدونه جز خودمو شوهرم فقط اینجا گفتم
خیلی خوبه که شادیتو با ما درمیون میزاری
سلامت باشین 🌹😍😍
به پختگی که برسی میفهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدمها شوی.به پختگی که برسی میفهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی میفهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاشهای بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف میکنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوتها و حرفها خم به ابرو نمیآوریفقط لبخند میزنی و به راهت ادامه میدهی و کار خودت را میکنی
عزیزم انشاءالله خوشبخت باشی و بچه هات زیر سایه خودت و شوهرت با بهترین زندگی ، تو ناز و نعمت بزرگ بشن به حق حضرت زهرا
مبارک باشه عزیزم 😍
خیرشونو ببینی گلم انشاءالله
و خدا پسر ۴ سالت رو هم حفظ کنه انشاءالله
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
سلام🙋♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡