2777
2789
عنوان

باورم نمیشه دوقلو باردارم😭😍😍😍😍🙈❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1882 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازخوشحالی هیچکس نمیدونه جز خودمو شوهرم فقط اینجا گفتم

خیلی خوبه که شادیتو با ما درمیون میزاری

سلامت باشین 🌹😍😍

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

واییی خدایا شکرت 😍😍

عزیزم انشاءالله خوشبخت باشی و بچه هات زیر سایه خودت و شوهرت با بهترین زندگی ، تو ناز و نعمت بزرگ بشن به حق حضرت زهرا

مبارک باشه عزیزم 😍

خیرشونو ببینی گلم انشاءالله 

و خدا پسر ۴ سالت رو هم حفظ کنه انشاءالله 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

مبارکه ایشالله سالم بیان بغلت😍

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

ن ژنشو فقط داییم یه دوقلو داره با پسرعموی بابام رژیم اینا نداشتم

دقیق مث منی 

منم داییم دوقلو داره پسردایی مامانمم داره

کاش منم بعدا ک اقدام کردم ۲قلو بشه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂