سلام خانم های گل ،میخواستم از تجربه آتون کمک بگیریم ،من حدود ۱وسال و نیم تو عقدم همسر درامد خوبی داره ولی چو دوجا کار میکنه کلا یک هفته در ماه همدیگر رو میبنیم، از دوره آشنایی متوجه شدم زیاد اهل خرج کردن نیست ولی زیاد توجه نکردم اما الان اذیت میشم همسرم خونه و ماشین داشت اما خونه جای نامناسب و خوب نبود من بهش گفتم عوض کنیم اونم خونه و ماشینش رو فروخت و ۵۰۰تومن من دادم که خونه خریدیم وماشسن هم گرفتیم فعلا تا خونه رو تکمیل کنیم تو عقد موندم ،توی سفر حتی براش سخته یه وسیله از مغازه بخره برای یه ابمیوه حرص خوردن توی چشماش میدیم ، مناسبت ها تولد هدیه ها ۵۰۰تومن هم بیشتر نمیشه درصورتی که کمتر از ۵ تومن خرج نکردم هدیه تولد یه نیم ست کوچلو نقره خرید کلا در این مدت ۳تا شاخه گل اونم چون به زبون اوردم خریده بود همیشه دست خالی میاد ،گاهی که تو خیابون باشم میخواد بیاد دنبال حدودا ۴۵ دقیقه بعد میرسه یا من مجبور مسافت طولانی بیام چون دور برگردون نداره این همه راه رو نیاد،مدیره که خرید میکنیم مادرم همیشه چندتا از یه چیز میخره مثلا دوتا مایع طرفشوی که توی خونه باشه میگه زیاد خرید کنی زیاد استفاده میکنی زود تموم میشه ابراز علاقه زبانی داره از نظر من هم پسر پاک و خوبی اما این بی توجهی ها منو اذیت میکنه حتی همین روز زن رو هیچی حتی یه کل نگرفت چون نرسیدیم و اینکه شاغلم میترسم بعدا تو زندگی به مشکل بخورم حتی تصمیم داره عروسی نگیره میگه الکی خرج مهمون ندیم ،باهاش صحبت کنم ؟ چی بهش بگم چون دلم نمیخوام مثل یه آدم بی احساس زندگی کنم یعنی نمی تونم بی تفاوت باشم
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باز هم خوبی بدی هاشو بسنج ممکنه خوبی هاش خیلی بیشتر باشه و رک بهش بگو این قضیه رو. که تلاش کنه لااقل ...
بهش گفتم قبل از روز زن ولی این دفعه حتی یه شاخه گل هم نگرفت میاد خونه ما میخوره و میخوابه حتی نمیگه بعدازظهر بریم بیرون کلا بیرون رفتن هامون مربوط میشه به بهمن پارسال
برادرشوهر من که جاری طفلک و پدرانش رو کلی تیغید چیزی هم نداد
خب پس حسابگره ولی باهاش صحبت کن، بگو چی میخوای، شاید اگه بدونه باب میلت رفتار کنه
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.