2777
2789
عنوان

جاریم بهم گفت نون خور

279 بازدید | 13 پست

ما تو عقدیم ب شوهرم گف باید سور بوی بعد عقدت سور ندادی درستهدهنوز نرفتی خونتون ولی وقتی دعوت شدی خونه داداشا مامان اینا باید در قبال سور بدی شام بوی یا از بیرون بگیر یا وسایل تهیه کن همرو خونه مامان اینا درس کنیم البته ب شوخی 

بعد شوهرم گف واس چی گف ما دادیم تو عقد تو ام باید بدی

شوهرم گف نمیخوام میخوای چیکار کنی گف وقتی نونخور میاری باید تو ام پذیرایی کنی پس 

کلا شوخی دارن تو خانواده ولی حرفش بهم بر خورد 

حالا میخواد باز دعوت کنه همرو دوست ندارن برم ب نظرتون ضایس اگ شوهرم گف چرا بهش بگم ناراحت شدم؟

😐😐😐خیلی بی ادب و بی حیاعه

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نونخور چیز بدی نیست اگ میگف نون خالی خور باید میزدی جرش میدادی از هفت جا👍🏻😂😂🥺🥺

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
افرین نرو  حرفم زدن چرا بگو نون خور اضافه نیستم حرفشم شوخی نبوده اتفاقا منظور دار گفته

دقیقا میخوام بگم صبر میکنم وقتی رفتیم خونمون سه وعدشو دعوت کنم بخوره بعد ادامه روابط ک زورش نیاد غذا میده

به صورت گله نه چون مردا گارد ميگيرن از فردا ميچسبه به همون جاري به لج تو

منتهي بدون ناراحتي بگو فلان حرف رو شنيدم كه زد و اگر با تو شوخي داره وقتي شوخي كنه كه من نيستم چون از اين مدل شوخي ابدا خوشم نمياد بخصوص كه تو هم چيزي نگفتي

ولي اين بار رو نميام و لطفا اصرار هم نكن

منتهي تصور نكن اينارو بگي اونم ميگه باشه عزيزم درك ميكنم خق داري و مرسي كه گفتي

متاسفانه مرداي ايراني موجودات عجيبي ان، بگو ببين چي ميكه ممكنه يهو فرت بگه حسوديت شد؟ جا نخوريا!

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

نه میرم و نه بعد عروسی جات باشم دعوتش میکنم

همون خونه مادرشوهر ببینین همدیگرو کافیه

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

بي فرهنگي خودشو رسونده

ميتونست از كلمع بهتري استفاده كنه

من باشم به همسرم اينجووي عنوان ميكنم

ك شما ك توي خانواده باهم حرف ميرنيد

من نميفهمم شوخيه يا جديه براي همين نيمدونم بخندم منم يا نه..ك يكوقت بقيه فكر نكنن مثلا عنق هستم..

اونوور فلاني گفت نون خور ، بين ما كلمه خوبي نيست

💕

به صورت گله نه چون مردا گارد ميگيرن از فردا ميچسبه به همون جاري به لج تو منتهي بدون ناراحتي بگو فلا ...

ن اینجوری نیست میدونم اگ بگم یهو زنگ میزنه بهش میگ این حرفو گفتی ناراحت شده 🫤