کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸 به نام زن زندگی آزادی. دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم. بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸 به نام زن زندگی آزادی. دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم. بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید
آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡