2777
2789
عنوان

یه راه حل واسه خودکشی بگیددددد🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 53 پست
استغفار کن خواهر فکرشم گناه و حرامه

گماه اینه هر روز بکشنت هر روووووز

به مرحله ای از زندگیم رسیدم که خودم رو درگیر بحث و جدل بیخود نمیکنم...حتی اگه بهم بگی 1+1=5 میشه! بهت میگم حق با شماست! برو حالشو ببر...😂‏تهش خودمونیم و خودمون! هرچی دیرتر یادبگیریم که باخودمون حالمون خوب باشه... از دستمون رفته و برنمیگرده دیگه!🙂❤

اگر اینا رو جدی نوشتید : نکنید این کارا رو . مشکلات برای همه هست سختی و گرفتاری برای همه هست ‌. پدر و مادرتون داغون میشن بعد شما . همه چیز از هم می پاشه . خودکشی اوج خودخواهیه . در دنیا و اخرت ضرر میکنید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا میشه خودکشی کرد  اون طرف متاسفانه یا خوشبختانه راه خلاصی نیست بیشتر درد می کشی

اون طرفی وجود نداره وقتی خدا چششو رو همه چی بسته

به مرحله ای از زندگیم رسیدم که خودم رو درگیر بحث و جدل بیخود نمیکنم...حتی اگه بهم بگی 1+1=5 میشه! بهت میگم حق با شماست! برو حالشو ببر...😂‏تهش خودمونیم و خودمون! هرچی دیرتر یادبگیریم که باخودمون حالمون خوب باشه... از دستمون رفته و برنمیگرده دیگه!🙂❤
ادبیاتت چقدر مشتی بود خخ سودوم،🤭

من خیلی پارادوکسی ام یا خیلی بچگونه یا مشتی😂

فدات مشتی هستی و پرطرفدار😔✋🏻

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
اگر اینا رو جدی نوشتید : نکنید این کارا رو . مشکلات برای همه هست سختی و گرفتاری برای همه هست ‌. پدر ...

ککدوم اخرت وقتی نمیبینه هیچیو

اون طرفی وجود نداره وقتی خدا چششو رو همه چی بسته

شانس نداریم که اومدیمو و اون طزچرف چشم خدا باز شد هوم؟

منطقی فکر کنی تحمل چندسال زندگی حتی سخت بهتره تا اینکه زودتر از موعد بری به دنیایی که نمیشناسیش و خبری ازش نداری و نمی دونی چیه

ککدوم اخرت وقتی نمیبینه هیچیو

ببینه یا نبینه رو شاید الان متوجه نمیشی ولی اگر با خودکشی رفتی و گرفتار اخرت شدی چی ؟ اون وقت می بینی که راه بازگشت و توبه نداری . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
قشحدی دا فکر الیرم سنیوه خاطردی

این عجیبه ک کلمه ب کلمه میفهمم ولی معنای کلی رو نه؟😂💞

ترجمه لطفا 😂

من ترکم ولی کیکم چون تبریز بزرگ نشودممم

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
شانس نداریم که اومدیمو و اون طزچرف چشم خدا باز شد هوم؟ منطقی فکر کنی تحمل چندسال زندگی حتی سخت بهتر ...

به اخرت اعتقاد ندارم:) 

این عجیبه ک کلمه ب کلمه میفهمم ولی معنای کلی رو نه؟😂💞 ترجمه لطفا 😂 من ترکم ولی کیکم چون تبریز ب ...

😂😂😂 باش پس 

گفتم قشنگه که فکر کنم دلیلش سن کمته

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
به اخرت اعتقاد ندارم:) 

به آخرت کاری ندارم که

دارم میگم منطقی فکر کن 

شما نمی دونی بعد مرگ چه خبره چه‌با اعتقاد چه بی اعتقاد 

آدم عاقل زودتر از موعد جایی گه نمیشناسه نمیره

درضمن اگر دلیل خودکشیتون نامزدتونه اصلا ارزش این کارو نداره واقعا...