2777
2789
عنوان

حقوق کارگرای پمپ بزنین کسی میدونه چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 23 پست

ما کارگر کارخونه ایم دوستم شوهرش تو پمپ بنزین کار میکنه میگ ۵ الی۶ تومن حقوق ثابت داریم همیشه ام داره میزنه تو سر ما ک مابلد نیستیم خرج کنیم پس انداز کنیم همیشه هم در حال طلا خریدنه پشتوانه ام نداره ک بگم کمک دستشونه

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ساعت کاریش چطوره یکی از دوستای خواهرشوهرم شوهرش همین قدر حقوق میگیره همش میگه با هشت چطور ای ...

بعد از اضافه کاریش نمیگ 

ع۶ آشنای شما پمپ بنزینیه هی طلا میخرن؟ نکنه دوست مشترک با خواهرشوهرم داری🥴

ن فک کنم همه پمپ بنزینیا راه طلا گرفتنو خوب یاد گرفتن🤣🤣🤣

من دختره رو نمیشناسم  اسم دوستت چیه؟  ببین این مدل آدما خیلی قناعت و خساست دارن تو زندگی

وآقا خب جور در نمیاد با قناعت برسن ب این حجم پس انداز 

من دختره رو نمیشناسم  اسم دوستت چیه؟  ببین این مدل آدما خیلی قناعت و خساست دارن تو زندگی

زهرا

وآقا خب جور در نمیاد با قناعت برسن ب این حجم پس انداز 

چرا مثلا میوه نمیخورن کل خرج خوردو خوراکشون تو همین گرونیا شاید ۲ تومنه بقیه شو طلا می‌خرن البته اینا خونه و ماشین ارثیه بهشون رسیده اسمش مرضیه است