2777
2789
نه 🥺

عیبی نداره برو حموم خودت قشنگ خوشگل کن خودتو لباس خوب بپوش اهنگ باز کن تو باند یا فلش بزار تلویزیون کیک درست کن و ی شام توپ و خوشمزه عالی میشه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز عقدیم خاهر

خببببببببب بابا یه کیک درست کن

با شام برین بیرون تو پارک تو ماشی 

نه اصلا به خانوادت بگو. تولدشه 

دعوتش کن خونه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

دنبال کاری برو که بلدی یا ی حرفه یاد بگیری 

توی این دنیا اگه فقط چشم به کمک بقیه داشته باشی و حرکتی نکنی یا کمرو باشی و نتونی خودی نشون بدی ، پیشرفتت خیلی سخت حتی ممکن محال باشه 

خدا هم گفته از تو حرکت از خدا برکت

اگر هم موقعیتش نیست ، قرار نیست کسی توقع زیاد داشته باشه حتی همسر آدم 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
خانوادم گناه دارن باز بخرن

بعضی هاش اصن به کار نمیاد..(البته شوخی گفتم،ولی بهتره  یه جوری به آقاتون بفهمونی که خوبه هر چندوقت یبار،کمی پول توو جیبی بهت بده که مثلن شاااااید جایی به کارت بیاد)

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
دلم گرفته از اینکه نمیتونم هیچ غلطی کنم حتی پول شاخه گل هم ندارم

منم خیلی واسم پیش اومده حتما که نباید کادو باشه بهش تبریک بگو این خیلی ارزش داره 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

خببببببببب بابا یه کیک درست کن با شام برین بیرون تو پارک تو ماشی  نه اصلا به خانوادت بگو. تول ...

جاریم یه تولد های لاکچری میگیره برا برادرشوهرم که دهنت باز میمونه خانوادشون سطح بالاس من دوس ندارم کم بیارم ازش

جاریم یه تولد های لاکچری میگیره برا برادرشوهرم که دهنت باز میمونه خانوادشون سطح بالاس من دوس ندارم ک ...

برو عامو تروخدا 

وقتی پول نداری شرایط همینه 

میخوای چیکار کنی 

راه دیگه هم داری 

مهم اینه کنار هم خوش باشین 

آرامش داشته باشین 

چیزی که خیلی از زندگیا نداره 

درگیر چی میکنی خودتو

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
یجوری بهم بگین تا به شوهرم بگم پول لازم دارم

چه ارزشی داره با پول خودش؟

من بودم که اصلا برام نمیارزید