1400fatemeh مدیر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 133 عنوان پول ندارم😔 | مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 80 پست تولد شوهرم هیچی پول ندارم یه راهکاری بدین بهم 🥺تاز ازدواج کردیم خجالت میکشم بگم پول میخام خانوادم هم وضع خوبی ندارن 1402/10/18 | 13:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریاضیییی عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 2002 بره بگه پول بدین برای پسرتون من تولد بگیرم؟ اوناهم میگن نمیخواد خودمون برنامه داریم.... ته ... بله دارید میگید دوطرفایشون میگن همسرم براهمه چیز میخرع از من حتی نمیپرسه چیزی میخوای یا نبخونید پیام هاشونو عزیزمبله یوقت هست خدایی مرد ب دل ادم برخورد میکنه و ادم راضیه ازششده طلا میفروشه آدم خوشحالش میکنههمه چی ب طرف بستگی دارهو باید دوطرفه باشه
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31814 بله دارید میگید دوطرف ایشون میگن همسرم براهمه چیز میخرع از من حتی نمیپرسه چیزی میخوای یا ن بخونید ... خببب اون دیگه از ببخشید بی عرضگی خودشه بحثش جداسسسسولی اسی میگه از خودش پول بگیرم برای خودش بخرممن میگم نیازی نیس که من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
ریاضیییی عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 2002 خببب اون دیگه از ببخشید بی عرضگی خودشه بحثش جداسسسس ولی اسی میگه از خودش پول بگیرم بر ... متاهلی؟
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31814 متاهلی؟ نه من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
ریاضیییی عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 2002 نه عزیزم کسی ک مجرده نمیتونه در مورد متاهلا نظر بدههمه چی ب همه چی ربط داره تو متاهلیانشالله بعدا درک خواهی کردموفق باشیو و خوشبخت
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31814 عزیزم کسی ک مجرده نمیتونه در مورد متاهلا نظر بده همه چی ب همه چی ربط داره تو متاهلی انشالله بعدا د ... نخوردیم نون گندم ولی دیدم دست مردم اینجوری نیس که پرت دنیا باشم یا ازپشت کوه اومده باشم بعدشم عزیزم این قضیه چه ربطی ب ه کامنت من داره؟اینطوری خیلی بهتره تا بره خودش جلوی خانواده شوهر خورد کنهدستشو جلو اونا دراز کنه من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂