2777
2789
عنوان

کمک بچها پریودی درد زیاد

75 بازدید | 10 پست

بچها حالم اصلا خوب نیست این چندروزه انقد استرس داشتم زودم پریود شدم اما خیلی درد میکنه نسبت به گذشته رون پاهای راستمو حس میکنم میخواد قطع شه خیلی داغه تیر میکشه ضعف میره  زیادم خونریزی پیدا نکردم اما درد کل وجودمو گرفته دوتاهم مسکن قوی خوردم ولی فایده نداشته چیکار کنم اینکه همیشه یکم دوم میشدم الان انقد زود شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دوران پریودی به هیچ وجه نباید آب به اون،ناحیه بره. کلا،۶روز نباید حمام بری. و گرمیجات بخور. تنها علاجش همینه‌. حالاهم که درد،داری ایبوبرفن بخور آروم میشی

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

منم پریود میشم درد زیاد دارم

پتو می بندم دور کمرم

فقط مسکن و نبات داغ

یکم دردم خوب شه زیره و هل آسیاب میکنم

خلاصه مرگ و جلو چشام میبینم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
منم پریود میشم درد زیاد دارم پتو می بندم دور کمرم فقط مسکن و نبات داغ یکم دردم خوب شه زیره و هل آ ...

منم الان دمنوش خوردم یکم بهتر شدم اما واقعا خیلی بده باز اثر قرص بره ینی نابودم 

منم الان دمنوش خوردم یکم بهتر شدم اما واقعا خیلی بده باز اثر قرص بره ینی نابودم 

مجردی

فکر کن یه متاهل که نهار و شام و بچه مدرسه ای داره پریود بشه به این صورت

خود بنده

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
مجردی فکر کن یه متاهل که نهار و شام و بچه مدرسه ای داره پریود بشه به این صورت خود بنده

مجردم ولی مشکلاتم از یه خانوم متاهل بیشتر و اتفاقا خیلی زنا دخترا اگه حالشون خوب باشه تو استرس نباشن کمتر درد میکشن یا اصلا نمیکشن کسایی که اینجوری میشن معمولا خیلی تو فشار بودن من خودم به شخصه خیلی زود ایندفعه شدم و دلیلشم قطعا فشار استرس که الان بیشتریمون داریم تجربش میکنیم 

میدونم اما ضعف بدنمون چیکار کنم با مسکنم آروم نشدم 

اگه هر دفعه به رعایت کردن بازم درد داری یه،دکتر حتما برو،احتمالا عفونت داری

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم