2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته برام دعا کنید

101 بازدید | 22 پست

این ماه  چهارتا امپول hmg زدم با قرص کلومیفن و لترزول و دوتا اچ سی جی واسه ازاد سازی روز 12 سیکل یه فولیکول 16 و دوتا 14 داشتم ولی الان که 9 روز از امپول گذشته هیچ علائمی ندارم هیچی دعا کنید باردار باشم 

خدایا من به دستان تو خیره شدم معجزه کن.میدونم ناامیدم نمیکنی 

من دعات میکنم تو هم برا من دعا کن خاهشمیکنم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله همین الان بارداری..برات صلوات فرستادم...منم منتظرم انشالله همین ماه باردار باشبم جفتمون

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

فقط از خدای خالق آسمانها و زمین و تمام جنبندگان ناامید نشو هررر چی هم دیدی و شنیدی و تا هر زمان هم او صلاح دید ناامید نشو ،همیشه تو رویا و فکرت بچه ت رو به آغوش بگیر حسش کن و بابتش شکرگزاری کن اینجوری قطعا و مطمئنا به خواستت میرسی ،دعای حضرت زکریا برای اولاد دار شدن رو زیاد زمزمه کن انشاء الله خیلی زود دامنت به اولادی پاک و صالح و سالم سبز بشه

انشالله همین الان بارداری..برات صلوات فرستادم...منم منتظرم انشالله همین ماه باردار باشبم جفتمون

انشاالله

انشالله که همین ماه بارداری عزیزم انشالله خدا غم رو از دلت برداره،،برات پنج تا صلوات میفرستم،،توام د ...

ممنونم عزیزم برات دعا کردم منم برات صلوات فرستادم 

چند وقته منتظری عزیزم مشکلت چیه

چند وقته منتظری عزیزم مشکلت چیه

من چهارسال میشه..برا دومی البته‌‌‌‌دخترم نه سالشه و خیلی تنها و غصه میخوره منم کلی عذاب وجدان...والا اوایل اسپرم صعیف که بهتر شد اونم با دارو و روشهای ستتی اینا الان خیلی نه که بگم ولی باز خیلی فرق کرد..من حتی ای یو ا هم کردم نشد...شما چی عزیزم...انشالله تگ کنی منو بگی باردارم 

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

من چهارسال میشه..برا دومی البته‌‌‌‌دخترم نه سالشه و خیلی تنها و غصه میخوره منم کلی عذاب وجدان...والا ...

چه جالب منم واسه دومی اقدامم چند ساله یه پسر 9 ساله دارم که بعدش تا الان اقدامم که نشده مشکل تنبلی تخمدان دارم اینماه دارو مصرف کردم ولی هیچ خبری نیست