2777
2789
عنوان

رابطه و ازدواج با آدم مذهبی؟

3820 بازدید | 67 پست

ببینین من خودم آدم آزادی نیستم یه تیپ معمولی یکم از موهام بیرونه و مانتو جلو بسته 

بابامم واقعا مقید بوده همیشه نماز و ... میخوند و در کل خیلی آدم خوبی بوده 

بخاطر همین دوست دارم با یکی ازدواج کنم که مثل بابام باشه مقید 

الان یه پسری هست از هم خوشمون اومده 

میگه سه ساله دنبال یه دختر خوب می‌گشته ولی پیدا نمیکرده ، منو الان اون دختر خوب می‌دونه 

خونواده پسره مذهبین ولی خود پسره زیاد نه یعنی نماز نمیخونه (خودمم نمیخونم) ولی واقعا اعتقاد داره و واقعا فهمیدم این مدت که آدم خوبیه

واقعا از همه چیز هم خوشمون اومده ولی مسئله چادره شاید خونوادش کنار بیان ولی خودش دیشب که ازش پرسیدم از کدوم ویژگی من خوشت نمیاد؟ گفت اینکه چادری نیستی فقط همین . من دوست ندارم کسی بتونه بدن زنمو تصور کنه و...

خیلی ناراحت شدم که تا این حد چادر براش مهمه 

و ازین نظر که پسر خوبیه شغل خوبی داره و دنبال یه رابطه جدیه یعنی اگه من شرایطش و داشتم همین الان میومد خواستگاری ولی بخاطر من می‌تونه دو سه سال صبر کنه 

نمی‌دونم چیکار کنم این مسئله چادر رو

تو به هر دینی که خواهی باش اما بد مکن / بد حرامش باد گشتن در حریم ارتکاب

مردایی که به زنشون میگن حتما باید چادر بپوشی خیلی ادمای ترسناکین

اینا خودشون خیلی به بدن بقیه زن ها نگاه میکنن

یه مرد نرمال همین که بدحجاب نباشی و مانتوت پوشیده باشه براش کافیه

{ خانم هستم }

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اگه منو دوست داری باید به عقایدمم احترام بزاری اگه الان به حرفش عمل کنی و مجبور بشی چادر بپوشی ...

من هیچی نگفتم بهش فقط گفتم یعنی بعضی وقتا بخاطر چادر فکر می‌کنی آدم اشتباهی ام ؟ 

گفت آره 

از رو حرص خندیدم گفتم درک نمیکنم 

ولی خب تا الان هیچ وقتم ازم نخواسته همچین چیزیو 

همیشه میگفته دوست دارم زنم خودش بخواد چون اگه بخاطر من بپوشه از من زده میشه

مردایی که به زنشون میگن حتما باید چادر بپوشی خیلی ادمای ترسناکین اینا خودشون خیلی به بدن بقیه زن ها ...

نه هیچ وقت اینو تا الان ازم نخواسته 

همیشه میگه دوست دارم زنم خودش دوست داشته باشه بپوشه اگه بخاطر من بپوشه بعد از من زده میشه 

من هیچی نگفتم بهش فقط گفتم یعنی بعضی وقتا بخاطر چادر فکر می‌کنی آدم اشتباهی ام ؟  گفت آره  ...

تو هم یه بار برای همیشه آب پاکی رو بریز رو دستش و بگو من هیچ وقت چادر نمیپوشم

اگه واقعا دوستت داشته باشه میمونه

اگه هم نداشته باشه بره به سلامت

بزار یکی بیاد تو زندگیت که همینجوری که هستی دوستت داشته باشه نه یکی که بخواد تغیرت بده

من آیینه تو هستم...

من چادرو قبول کردم 

خودمم نمیدونم چرا

چون چادر دوست نداشتم

دوسال بعد گذاشتم کنار بچم بدنیا اومد دبگه نتونستم سر کنم

اصلا هم بهم نمیومد دوسال منزوی شده بودم

دوست نداشتم تو فامیلای خودمون برم

حس بدی داشتم

ولی الان راحتم و شوهرمم از چادر خوشش نمیاد دیگه

ولی همه مثل همسر من نیستن و تا آخر بابد سر کنی

مردایی که به زنشون میگن حتما باید چادر بپوشی خیلی ادمای ترسناکین اینا خودشون خیلی به بدن بقیه زن ها ...

ولی خب خیلی از پسرا تو فضای مجازی و یوتیوب گفتن که همچین چیزی هست تصور میکنن 

ولی به نظر خودم چادر دیگه واقعا سختگیریه تو این مسئله هر زنی چیزایی که بقیه زنا دارن و داره همینکه لباسش باز نباشه باید اوکی باشه

آدمی که بخواد از رو مانتو تصور کنه از رو چادر هم می‌کنه آدم مریض مریضه دیگه آدم چرا خودشو خفه کنه

نه هیچ وقت اینو تا الان ازم نخواسته  همیشه میگه دوست دارم زنم خودش دوست داشته باشه بپوشه اگه ب ...

ازت نخواسته چون میدونه قطعا قراره به خواسته اش عمل کنی

دختر خوب از نظر پسرا دختریه که هرچی گفتن بگه چشم

وقتی بهت میگه دختر خوبی هستی انتظار داره بعدا همه جوره ازش اطاعت کنی

برای اینکه امتحانش کنی بهش بگو من هرگز چادر نمیپوشم ببین واکنشش چیه

{ خانم هستم }
اعتقاد ربطی ب آدم خوب بودن نداره  اگه پدرت آدم خوبیه معنیش این نیس ک هر پسر مذهبی دیگه ای هم آ ...

اره می‌دونم واقعا هرکی ندونه من کسایی و دیدم که می‌دونم

یک ماهه صحبت میکنیم باهم به عنوان رفیق و میشه گفت که تا حد زیادی شناختمش 

بخاطر اعتقادش نگفتم آدم خوبیه واقعا خوبه 

انسانیت و هیچ وقت تو دین و مذهب ندیدم من

تو هم یه بار برای همیشه آب پاکی رو بریز رو دستش و بگو من هیچ وقت چادر نمیپوشم اگه واقعا دوستت داشته ...

اره بحثش پیش اومد میگم که من تیپ و استایلم خیلی معقول و درسته لباس زننده نمیپوشم و واقعا ایرادی تو لباسای خودم نمیبینم 

و با چادر نمیتونم کنار بیام چادر رو کسی می‌تونه واسه همیشه قبول کنه که واقعا با عشق سر کنه نه اینکه از چادر و همه چیز بعد از یه هفته پوشیدن سیر بشه

من چادرو قبول کردم  خودمم نمیدونم چرا چون چادر دوست نداشتم دوسال بعد گذاشتم کنار بچم بدنی ...

آره بابامم اوایل ازدواج به مامانم میگفت چادر بپوشه ولی بعد از یه مدت که پخته تر شد و مطالعه بیشتر دیگه کاری به این جریان نداشت و مامانمم تیپش مثل خودمه

می‌خوام قانعش کنم که چادر الزام نیست وقتی تیپ معقول باشه چون نمیشه بزور کاری رو انجام داد و بعد از یه مدت هم از چادر هم از شریک زندگیت خسته بشی

ولی خب خیلی از پسرا تو فضای مجازی و یوتیوب گفتن که همچین چیزی هست تصور میکنن  ولی به نظر خودم ...

اونی که میخواد تصور کن لباس فضا نوردی هم بپوشی تصور می کنه ربطی به پوشش نداره

همه چیز با رضایت اتفاق بیوفته نع از روی احترام به طرف مقابل یا هرچیزی دیگه ای

من خانواده همسرم مذهبی ان ما نه روزی که می خواستن بیان خواستگاری بابام گفت به احترامشون رو سری سر کن اما گفتم منو همینجوری باید ببینن و خوششون بیاد