2777
2789
عنوان

اسپرم نوع a صفر

169 بازدید | 9 پست

بچه ها سوال دارم ؟؟؟؟ 

من دو بار اقدام کردم 

دوبار هم باردار شدم 

دوبارم سقط شد . 

قبل اینکه خودم آزمایش بدم شوهرم داد 

و بعدش فهمیدم اسپرم غیر طبیعی و حرکت  آ ک باید باشه نیس . 

کسی بوده تحربه منو داشته باشه بهم بگه چیکارا کرده ؟ 

منم همسرم واریکسول داشت عمل کرد 

ای وی اف کردم 6 هفته شد قلبش تشکیل نشد 

از اون موقع الان دوماهه میگذره من پریود نشدم

تو هم اینجوری شدی؟؟؟ نمیتونم برم دکتر بدنم میلرزه انقد درد کشیدم دلم نمیاد باز برم مرکز ناباروری

چون من زمانی تخمک کشی کردم هایپر شدم

خیلی درد کشیدم

منم همسرم واریکسول داشت عمل کرد  ای وی اف کردم 6 هفته شد قلبش تشکیل نشد  از اون موقع الا ...

ببین آزمایش همسرم زده تعداد اسپرما کلا غیر طبیعی ، اسپرم متحرک خوب صفر ، آهستع ۴۵٪ ، بعد تا آخر ، نمیدونم چی به چیه ، من تازه وقت دکتر گرفتم ببینم چیه ، واریکوسل از کجا معلوم میشه ؟ 

من دو بار سقط کردم . هر دو بارم قلبش میزده بعد متوقف شده ، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین آزمایش همسرم زده تعداد اسپرما کلا غیر طبیعی ، اسپرم متحرک خوب صفر ، آهستع ۴۵٪ ، بعد تا آخر ، نم ...

سونو گرافی رفت 

از رو ازمایش 

مشکل همسر منم دقیقا همینه. 

ما رفتیم یزد دکتر نیک نهاد.  خودم کرمانم 

اگه تهرانی هیچی 

اگر شهرستانی حتما برو یزد ساختمان مادر 

سونو گرافی رفت  از رو ازمایش  مشکل همسر منم دقیقا همینه.  ما رفتیم یزد دکتر نیک نه ...

تهرانم ، ولی اندازه یه کوه غصه دارم ، کاش به شوهرم‌نمیگفتم جواب آزمایششو ، الان افسردگی داشت ، بدترم شده . تو خانواده شون زمینه افسردگی دارن . من ۳۲ سالمه ، خیلی دیره بخوام چند سال صبر کنم