2777
2789

گف ی دست لباس گرفتم برات 

منم گفتم یدونه نه دوتا بگیر   حالا اینجوری گفتم مشکلی نیس ولی 

بعد الکی گندش کردم گفتم الان بگیری بهتره بعدا تو فشار میفتی  شاید نتونی بگیری  پس همونجور ک میگم بگیر انجام بده😢😢😢😢 احساس میکنم خیلی حرف بدی زدم اخه این دلیلی ک اوردم چ ربطی داشت 

اونم هیچی نگف اصلا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پشیمونم که از اول از این حرفا نزدم و توقعی نداشتم پس میگم کار خوبی کردی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

حالا اگه طلا یا چیزی بود که ارزش داشت یه جیزی لباس رو که همیشه میشه خرید 

نخریدی هم چیزی از دست ندادی😐

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

خیلیم حرف خوبی زدی،،کم توقع نباش...ما ک بودیم خیر ندیدیم...اگ داره بگو بخره..ندارن بحثش جداست...منم ازاول خاک توسر بودم ک الان لیاقت هیچی ازنظرش ندارم😔

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆