2777
2789

بچه ها نمیدونم چه مرگمه ببخشید حس می کنم  از‌ واژ‌ .نم یه چیزی‌ داره می فته نمیتونم راه برم

بعد به مامانم میگم میگهه‌ نمیدونم چته نه رابطه داری نه بچه آوردی اینجوری هستی به کسی نگو سرت می خندن‌

من خاک بر سر به کی گفتم جز خودش اخه‌ همین کار ها را می کنن نمیتونیم درد هامون بگیم 

من عقدم رابطه ندارم

دکترم نمیتونم برم چیکار کنمممم خانما

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما عفونت داری.براچی نمیتونی دکتربری؟

استراحت میکنم.فقط یک روز درمیون میرم بیمارستان تا سرم نزنم سرپا نمیشم.خیلی دردکشیدم این چندوقت🥲خداکنه زمستون دیگه کارمون درست بشه مردم از نبودنت کنارم🥺❤️🫀

برو دکتر شاید مشکلی باشه خوددستکاری کردی؟:/(بفهم سانسوری گقتم

من نه ولی همسرم... دست زده ببخشید 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

ینی چی دکتر نمیتونی بری ما چه بدونیم مشکل چیه.. وقتی رابطه نداشتی باید حتما بری دکتر زنان چکاپ بشی.. شاید کیست مویی داری خطر ناک باشه. هرطور شده برو. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
حتما عفونت داری.براچی نمیتونی دکتربری؟

هیییی چی بگم 

ما چيكار ميتونيم برات انجام بديم؟! بيايم ببرميت  دكتر؟ دكتر بياريم دم خونت؟ ديگه والا واضحه ب ...

من نگفتم من ببرید یا بیارید دم خونم خب من مشکل دارم نمیتونم برم مشکل شخصی