2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه؟

439 بازدید | 22 پست

سلام 

ما قبلا یه سری قهر و دعوا داشتیم که از طرف همسرم لود و قصدش طلاق بخاطر یه سری اخلاق های من

تو اون مدت من پافشاری کردم برآب آشتی و بلاخره آشتی کردیم

اوایل همسرم و خانوادش تحقیرم میکردن و اذیت اما رفته رفته اخلاقش بهتر شد الان تقریبا مثل سابقه

چند ماهی هست که آشتی کردیم فقط من اعتماد بنفسم له شدت کاهش پیدا کرده و حس میکنم تو این زندگی جایی ندارم و باید طلاق بگیرم نمیدونم درسته تصمیمم یا نه

الان اگه طلاقی هم باشه باید از سمت من لاشه چون دیگه همسرم حرفی ازش نمیزنه 

و اگه اینطور باشه دیگه خانوادم حمایتم نمیکنن چون میگن اونموقع میگرفتی 

شرایطمم زیادی اوکی نیس واسه طلاق 

چیکار کنم 

تعداد رای : 33
نظرسنجی
بله
5
15%
خیر
28
84%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی شرایطتت اگکی نیست ن 

چون خانوادم حمایتم نمیکنن مخصوصا که به اصرار من خیلی تلاش کردن برای آشتی 

بعد از یه طرف هم شغل یا تحصیلات بالایی ندارم برای مستقل شدن

مهریه هم دیگه تعلق نمیگیره

چیکار کنم بمونم چند سال دیگه  طلاق بگیرم

الان ک همسرت مشکلی نداره 

میخای طلاق بگیری؟ با خودت چند چندی

خودت داری اخلاقای بد من

پس  خودت رو اصلاح کن ..و اعتماد به نفست رو تقویت کن.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
تنها اعتماد به نفس نیس تو اون مدت قهر شوهرم خیلی تحقیرم کرد نمیتونم فراموش کنم 

خودتو دوست داشته باشی به خودت برسی شکل و قیافتو تغییر بدی ورزش کنی وارد فاز جدیدی میشی و خیلی بهتر میشی 

بچه داری؟ 

😶

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

سلام.شرایطش رو نداری مدارا کن.چون دنیای بعد از طلاق توی جامعه مرد سالار یه خانم رو اگر توانایی نداشته باشه از زندگی کردن پشیمون میکنه.

سلام.عاطفی، خجالتی و زود رنج هستم.نگاه یه شهروند غربی رو به زندگی دارم. باور دارم که نیمه های گمشده با پذیرش نکات منفی همدیگر و داشتن مهارتهای اجتماعی زندگی عاشقانه ای خواهند داشت.پراگ پایتخت جمهوری چک رو دوست دارم.اقتصاد آزاد،شفاف و رقابتی که نشانه لیبرال دمکراسی هستش رو بهش علاقه دارم.حقوق بشر،حقوق حیوانات و حقوق پرندگان رو احترام میگذارم.به طبیعت نیاز دارم پس ازش مراقبت میکنم. ارادتمند شما امین هستم از شمال.تشکر که وقت گذاشتین.

واقعا اومدی تو نی نی سایت دوتا گزینه طلاق بگیرم نگیرم گذاشتی ببینی مردمی که نمیشناسنت میگن بگیر یا نگیر؟ 

خیلی باحالین شما بخدا 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
الان ک همسرت مشکلی نداره  میخای طلاق بگیری؟ با خودت چند چندی خودت داری اخلاقای بد من پ ...

اخلاق هام رو تغییر دادم و بهتر شده اوضاعمون

اما خیلی سخته رفتارهای دوماه قهر رو فراموش کنم

حس اضافی بودن و سربار بودن بهم دست میده 

بعد دیگه مثل قبل باهاش احساس صمیمیت نمیکنم یعنی خودم نمیخوام چون خیانت میکنه به صداقتم