2777
2789

خانما دخترم ۵سالشه تب کرده مثلا شب وقتی تبش اومد پایین آیا باید پتویی چیزی بندازم

بخدا این وسواس منو کشت کل شب نخوابیدم شربت اثر کنه باز بالا نره پتو بندازم یا نه

لباسش هم یه رکابی خیلی نازک تنشه 

هی میگفتم الان که تبش اومده پایین نکنه سردش باشه اینطور

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اتاق رو گرم تر کنید دیگه پتو لازم نیست،

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
دماشو چک کن  اگه تب نداره پتوی نازک بنداز خیلی نپوشون مچ پاهاش بیرون باشه تا خیلی داغ نشه تنش&n ...

ممنون روکش نازک دارم نازکیش در حد دستمال یزدی این خوبه؟یا مسافرتی ها بندازم

چند روز پیش پسر من تب شدید کرده بود با اینحال چسبیده بود به رادیات با ۲ تا لحاف میگفت سردمه.ببین دخترت خودش چی میگه یه پتو بنداز روش پاهاش بیرون باشه گرمش شد خودش میندازه کنار

خدا سلامتی بده ان شاءالله

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
ممنون روکش نازک دارم نازکیش در حد دستمال یزدی این خوبه؟یا مسافرتی ها بندازم

خواهش میکنم عزیزم 

مسافرتی بنداز اگه خونتون خیلی گرم نیست بچه لرز نکنه ولی حواست باشه داغ نشه تنش شکمش و سرش رو چک کن بهش مایعات بده 

چایی کمرنگ بده تا دستشوییش بگیره  بره دستشویی شکمش هم کار کنه خوبه حرارتش رو کم میکنه 

چند روز پیش پسر من تب شدید کرده بود با اینحال چسبیده بود به رادیات با ۲ تا لحاف میگفت سردمه.ببین دخت ...

چیزی نمیگه بچم اولش گفت سردمه گفتم پتو بندازم باز تبت میره بالا

خواهش میکنم عزیزم  مسافرتی بنداز اگه خونتون خیلی گرم نیست بچه لرز نکنه ولی حواست باشه داغ نشه ...

خیلی خیلی ممنون

متاسفانه شکمش کار نکرده ۳ روزه با اینکه شیاف هم واسش گذاشتم