2777
2789

چون مدیرای سایت محدودیتی برای عضویت تو این سایت نزاشته. مردای مریض و مزاحم کم نیستن ولی مردای مودب و با شخصیت هم کم نیستن تو سایت. کاش که شوهر منم اینجا عضو بود و با دغدغه و دنیای زنونه آشنا میشد.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته جایی هم ننوشته سایت زنان نوشته سایت بارداری و بچه داری که مربوط به زن و مرده تازه تنها چیزی که اینجا پرداخته نمیشه بارداری و بچه داریه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

چون هیچ شبکه اجتماعی فیل تر نشده ای جز اینجا وجود نداره که این همه عضو انلاین داشته باشه بشه راحت نوشت. البته بعضیاشونم مرض دارن.

و 

جالبه تو این ده سال عضویتم شاید یکی دو بار بیشتر مزاحمت نداشتم چون دوستی قبول نمیکنم... به همین راحتی. کسی بی اجازه که نمیتونه پیام بده به ما

مرد

کودک...پسربچه آخه  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

اگه منظورت با منه همه انگشت مثل هم نیستن  من به شخصه و به ادب و شعورم میرسه که کجا نظر و صحبت کنم بیشتر در مورد خیانت و مثل شما که تاپیک که زدی در مورد پسر و از دید ی اقا صحبت میکنم و نظر میدم بانو چرا همه را به چشم بد نگاه میکنی مگه توهینی شده بهت  اینجا سایت هست درسته بیشتر خانمها هستن ولی بحث زنونه هیچ وقت باز نمکنم چون به من ربطی نداره من حد حدودم میدونم  قضاوتت به خدا می‌سپارم  پایدار باشی

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

اتفاقا تنها بحثی که اینجا میشه بارداری و بچه داریه. یه نگاه به پربازدید ها و داغ ترین ها بندازین متوجه میشین

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
اگه منظورت با منه همه انگشت مثل هم نیستن  من به شخصه و به ادب و شعورم میرسه که کجا نظر و صحبت ک ...

من برای یکنفر تاپیک نمیزنم 

منظورم همه ی مرد ها و مذکر ها بود فرقیم نداره مودب باشن یا نباشن مزاحمن🥰

من برای یکنفر تاپیک نمیزنم  منظورم همه ی مرد ها و مذکر ها بود فرقیم نداره مودب باشن یا نباشن م ...

بنظرم دیگه خودتو خسته نکن ک تاپیک بزنی برای این موضوع..این سایت عمومی هستش برای ثبت نام تنها گزینه مونث نداره مذکر هم داره.درخواست دوستی دادن قبول نکن ک کار ب جای باریک نکشه ،

والا هرجا بری هست

مخصوصا اون زن نما ها فقط کافیه گیرشون بیارم با پا میرم تو حلقشون مریضای انگل

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂

مگ‌نمیدونی اومدن درموردبارداری وزایمانشون اطلاعات کسب کنن

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
چون هیچ شبکه اجتماعی فیل تر نشده ای جز اینجا وجود نداره که این همه عضو انلاین داشته باشه بشه راحت نو ...

منم بعد از جریانی که یه خانم اذیتم کرد دیگه دوستی خانم ها رو هم قبول نمیکنم مزاحمتی نداشتم

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه