چرا من انقد خواب بد میبینم؟ با اینکه قبل از خواب کلی صلوات میفرستم و ایه الکرسی میخونم ولی همش خواب بد میبینم جوری که وقتی از خواب بیدار میشم میگم خدایا شکرت که خواب بود. دیگه دوس ندارم بخوابم حتی😑
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تقریبا هرشب بختک میوفتاد روم وقتی قرآن میزارم نمیوفته ولی الان هم باز وقتی یادم میره قرآن بزارم همش بختک میوفتاد روم
MAFIA PLAYER میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
قرآن بزار بالای سرت بخواب من تقریبا هرشب بختک میوفتاد روم وقتی قرآن میزارم نمیوفته ولی الان هم باز ...
میوفته
MAFIA PLAYER میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
من زیاد خواب نمیبینم اما بعضی شبا خوابای میبینم اکثرا چرته یا حس میکنم ی چیزی تو خواب ترسناکه با جیغ بیدار میشم یعنی به طور غیر ارادی تو خواب جیغ میکشم (حرف نمیزنما فقط جیغ)
و نمیدونم چرا اینجوریم.
در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ؛ کاش کسی ما را بنویسد....