2777
2789
عنوان

دومین بارداری پوچ من 😭

484 بازدید | 18 پست

بعد از اینکه توی بارداری اول توی اوایل نه هفته سقط طبیعی کردم گفته بودن قلب جنین تشکیل نشده 

الان بعد چهار ماه دوباره اقدام کردم و دکتر هم رفتم ولی ۶ هفته رفتم گفتن قلب تشکیل نشده دکترم گفت صبر کن دو هفته دیگ برو دیشب بعد از دو هفته صبر و استرس رفتم گفت ساک هیچ رشدی نکرده و هیچ بچه ایی هم داخلش نیست و سقط خاموش و بارداري پوچ برام زد

چکار کنم چرا اینجوری شدممم من دوست ندارم با دوا و درمون بچه دار بشم 😥😥 احساس کردم ضایه شدم 

حالا میخوام برم دکتر هم خودم و شوهرم آزمایش بدیم ببینیم مشکل از کجاست 

کی اینطوری بوده ؟ 

هنوز اینو سقط نکردم هیچ دردی هم ندارم تو سونو اول هماتوم هم داشتم ک الان رفته صبر کنم یعنی ؟ دکتر گفت میخوای دو هفته دیگ صبر کن اگ ن برو بیمارستان بهت دوا بدن برا سقط 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری پوچ اصولا از تخمک و اسپرم بی کیفیت هست باید ببینی تنبلی تخمدان داری یا نه شوهرت باید آز اس ...

اره انجام میدیم 🫠ما اصلا تو خانواده از مادر تا همه خانوادم اصلا مشکل اینجوری نداشتن 🥲

پس چرا دو بار اینجور شده.😔 دوا درمون که چیز بدی نیست. گاهی لازمه به نظرم دکتر اول میفرسته آزمایش ژ ...

میدونم چیز بدی نیست ولی انگار احساس میکنم ک همه مسخره ام کنن خودش یا شوهرش مشکل دارن و ازم بد بگن 

من و جاری ایم عروسی امون تو یک ماه بود الان اون هفت ماهشه ولی من ک سقط کردم تا الان هی میگن دخترا کمتر سنشون بچه دارن😭😭😭

اره انجام میدیم 🫠ما اصلا تو خانواده از مادر تا همه خانوادم اصلا مشکل اینجوری نداشتن 🥲

من یه بارداری پوچ داشتم و به خاطر تخمک بی کیفیت بود

رفتم دکتر بهم لتروزول داد

اول ببین مشکلت چیه

بعدش حتما یه دکتر طب سنتی خوب و کار بلد برو 

دکتر طب سنتی با گرم کردن رحم و داروهای تقویت تخمک یا اسپرم میتونه به بارداری کمک کنه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

عزیزم وقتی اسپرم وتخمک بی کیفیت باشن حاملگی پوچ میشه این بار خودتو همسرتو تاشش ماه تقویت کن بعد اقدام کن انشالله نتیجه میگیری اصلا هم ناامید نباش 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
میدونم چیز بدی نیست ولی انگار احساس میکنم ک همه مسخره ام کنن خودش یا شوهرش مشکل دارن و ازم بد بگن&nb ...

نه عزیزم چه مسخره ای. هر کی مسخره کنه خودش مسخرس. من خودم ۴ سال اول ازدواج نخواستم حامله بشم سال پنجمم حامله شدم خارج رحم شدم. الان باردارم یکماه بعد ازدواجم هفتمین سالگرد عروسیمه. برامم مهم نیست کی چی میگه. اون چهار سال حتی میگفتن دروغ میگی قصد نداری. تو روم خاله های شوهرم گفتن میخوای نمیشه الکی میگی نمیخوام. ولی من اصلا برام مهم نبود. به کسی نگو قصدشو داری هی سوال جوابت میکنن. بگو هنوز تصمیمی نداریم‌ بزنامه های دیگه داریم. حرف بقیه سخت تر از انتظار مادر شدنه

الان بیو تو دیدم ۱۹ سالته و داری غصه میخوری. وای عزیزم تو اصلا سنی نداری آخه. من سی و سه سالمه. عین خیالم نیست. ازدواجم ۲۶ سالم بود میگفتم زوده مادر بشم. همکارم ۱۸ سالگی ازدواج کرده الان ۲۴ سالشه میگه هنوز زوده. واقعا ۱۹ سال سنی نیست که غصه حامله شدنو بخوری