2777
2789

طرفداری کرد از دختره 

بچه ها من بهش گفتم تو قبلا اونو میخاستی گفت خیلی بزرگش کردی 

قبلا دختر یکی از فامیلا دورمون میخاست ک از قضا دختره دوست من بود بعد خانواده عموم قبول نکردن 

پسر عموم میگه ک من نه عاشقش بودم نه باهاش بیرون رفتم 

در حد چت بوده و اگه میخاستمش خانوادمو راضی میکردم و اینا بعدم گفت دختره گناه داره بابا نداره حرفشو نزنیم

دختره هم نامزدی کرده 

با اینکه دلخورم ولی با پسر عموم قرار گذاشتم حداقل حضوری ببینمش

ولی حس میکنم باهم ارتباط نگیریم

پسرعموتو‌ تا حالا حضوری ندیدی؟

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیز خاصی نگفته از نظر من

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
دیدم ولی باهم هیچ صحبتی نداشتیم در حد سلام و علیک همین 

اوه😶

چرا اینطوریه؟

حالا من با پسرخاله ی ۲۲ سالم با چوب شمشیر بازی میکردیم چند روز پیش شاید ما زیادی بچه اییم😑

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بعد اینکه

بنظرم چیز بدی نگفته زیادی حساس نشو عزیزم

وای اصلا نمی‌فهمم چجور با پسر عمو ازدواج میکنید 

البته ببخشیدا منظورم بد نیست 

آخه ما عین خواهر و برادریم به خدا از داداش خودم نزدیکترن بهم ،فداتون بشم جیگرای منن،بچه هاشون که نفسامن