2777
2789
عنوان

با توجه به اين شرايط شما بچه دار ميشدين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 30 پست

شما اینجا این چیزا رو نپرس باید بشینی با خودت دو دوتا چهارتا کنی ببینی همسرت چقدر حمایتت می کنه ببینی با بچه آوردن چی بدست میاری وی از دست میدی اینجا بپرسی یه عده هستن میگن خدا بچه بده روزیشم می‌فرسته ولی صحت نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان به نظرم شرایط خوبی داری برای باردار شدن 

خدا روزی رسونه من ایمان دارم 

همین که خونه خودته خیالت راحت باشه 

کار و پول همیشه هست ولی وقتی سنت بالا بره خودت بی حوصله میشی باید کنترل بیشتری روی بارداریتون داشته باشید 

الحمدلله رب العالمین ...

بچه داری خیلی سخته من تازه آوردم چند ماهه در ضمن پول هم خیلی مهمه به نظرم اگه میتونی چند سال دیگه صبر کن خونتون عوض کن بزرگتر بخر حسابی پول جمع کن بچه همه چی رو تغییر. میده .شغل و آینده شغلی هم خیلی مهمه .من بعد هشت سال آوردم .در ضمن اول وزنت بیار پایین اگه اضافه وزن داری چون من چاق بودم اذیت شدم و اگه تیرویید کم کار داری حتما اول دکتر برو تنظیم بشه ولی با وجود بچه دیگه همه چی تغییر می کنه ....

اخه وقتش براي من نگذشته و خونمون واقعا بايد عوض شه ٤٥ متره و خودمون به زور جا ميشيم بچه ديگه نميشه ت ...

چی بگم والا انشاالله بهترین تصمیم رو بگیری. ولی سعی کن به تعویق نیفته چون بدن آدم تواناییش تغییر میکنه

شما اینجا این چیزا رو نپرس باید بشینی با خودت دو دوتا چهارتا کنی ببینی همسرت چقدر حمایتت می کنه ببین ...

من دارم همفكري ميگيرم وگرنه بر اساس اطلاعات اينجا كه كاريو انجام نميدم

من تازه دكتري گرفتم و موقعيت شغلي خوبي دارم  اين از دست دادنه  برام سخته  دارم توزي ...

تا ۳۵ سال وقت داری عجله نکن موقعیت شغلیت و محکم کن شرایطیتت و بهتر کن خونه رو عوض کن  پس انداز کن چون شاغل بودی و بخاطر بچه بعد باید مرخصی بگیرید تحت فشار مالی قرار نگیری برا دو سه سال دیگه بزار گیرت بیاد سنی نداری که دوستای من تازه ۳۰ سالگی ازدواج می کنن

من از ۲۸ سالگی تصمیم گرفتم بچه دار شم و توو ۳۱ سالگی قسمتم شد. احساس امنیتی که به بچه میدید خیلی مهمه. امنیت احساسی و مالی. منم یه خونه کوچیک دارم ولی بیشتر به رشد فکری و شادی فرزندم فکر میکنم. کارم رو هم گذاشتم کنار. تا انشالله بزرگ بشه و بعدا بتونم برگردم به کارم. 

الهی نگاهی
اقدام کن، آزمایش های قبل بارداری رو برو. خودش یه مدت طول میکشه

آزمايشا رو دادم كه ببينم همه چي نرماله يا نه 

خداروشكر ذخيره تخمدانم خوب بود 

آزمايش داده بودم كه اگه اوضاع خوب نيست سريعتر اقدام كنم 

اما بازم هر چي خدا بخواد

من تازه دكتري گرفتم و موقعيت شغلي خوبي دارم  اين از دست دادنه  برام سخته  دارم توزي ...

عزیزم اینکه میگن بچه مهمتر از کارو زندگیه دروغ محضه خودت تحصیلات داری منم کل بیستو نه سالمو درس خوندم ولی بیخیال همه چی شدم و بچه اوردم ...البته خداروشکر برای پسرم ولی کاش عجله نمیکردم میذاشتم سی یا سیو دو سالگی ...ببین بهترین مرد دنیارم داشته باشی کارت خیلی مهمه اگ باعث از دست دادن شغلت میشه تا دوسال نتونی بری پس بهتره فعلا از بچه اوردن بگذری بچه ک بیاد چون ما بدنیاش اوردیم مسئولیم در قبال همه کاراش اون انتخابی نکرده پس یقینا خیلی میگذری از خودت خیلی جاها بهت فشار میاد و بخاطرش تحمل میکنی چ بسا شوهرا این دوره ....عجله نکن