2777
2789

من ٢٧سالمه شوهرم ٣٠ 

منو شوهرم قبلا مشكلاتي داشتيم كه حل شد و الان تقريبا يكسالي ميشه كه زندگيمون آرومه 

درامدمون روي هم حدودا ٤٠ -٥٠ تومن ميشه چون من سركار ميرم طبيعتا بچه دار شم دوسال بايد كارو ببوسم بذارم كنار (تازه بعد از كلي تلاش به جايگاه خوبي رسيدم تو كار) 

خونمون براي بچه دار شدن خوب نيست خيليي كوچيكه براي خودمونه اما بخوايم بچه بياريم بايد عوضش كنيم و بريم يه جا بزرگتر اجاره نشيني. 

قبلا اصلا بچه دوست نداشتم ولي الان نميدونم با بالا رفتن سنم انگار دلم ميخواد بچه داشته باشم  

حتما میاوردم 

منم ۲۷ سالمه دنبال دومی ام 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

سطح فرهنگ این سایت عجیب و غریبه اکثرا یه عده کودک همسرن که ۲۰ سالگی دو تا بچه دارن 

تاپیک پربازدید رو بخونید 

شما حتی اگه تو چادر هم زندگی کنی میتونی بچه دار بشی طبق عقیده این بزرگوارا 

اینجا نپرسید   

🍦🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه خودت باید تصمیم بگیری

من خونه ام تک خوابه هس  تختم رو جمع کردم خریدیم 

۲ تا بچه دارم پسر ۱۱ ساله و دختر ۵ ساله 

پسرم پذیرایی میخابه من و دختر و شوهرم اتاق خواب

منم سرکار میرفتم بخاطر بچه هام بوسیدم گذاشتم کنار

چون مادرم تو شهر من نبود همراهم باشه الان ۴۰ سالمه دارم تازه کار میخام بکنم 

بنظرم بچه آوردن تصمیم خیلی مهمیه و از داشتن و نداشتن شغل یا اندازه خونه و... خیلی مهمتره. چون اگه وقتش بگذره دیگه به این راحتی بدست نمیاد ولی بقیه چیزا مث خونه و... رو میشه آدم هر وقت بدست بیاره. بچه آوردنو بند این چیزا نکنین بنظرم 

هروقت فهمیدین از لحاظ عاطفی به ثبات رسیدین بچه بیارین وگرنه جا کوچیک و درامد خیلی تاثیر کمتری داره نسبت به ثبات عاطفی و احساسی...و متاسفانه چه بخوایین چه نخوایین بت ورود بچه ب حدی مشکلات و کشمکش های بینتون زیادمیشه که ارزو میکنی برگردی عقب حتی قبل متاهلی ...سنتونم زیاد نیس من همسن شما بچه اوردم قید کارمم زدم و ...خیلی راجبش فکر کنید🙏

من ۳۴ اولین بارداریم بود و خداروشکر خدا بهم یه دختر داد..

بهت توصیه میکنم برای بارداری راحت، برای تربیت راحتتر بچه و تحمل کارها و ... زودتر بچه دار شو.

منم کارم رو بعد ده سال ول کردم ولی بیمه رو ریختم تا الان

بنظرم بچه آوردن تصمیم خیلی مهمیه و از داشتن و نداشتن شغل یا اندازه خونه و... خیلی مهمتره. چون اگه وق ...

اخه وقتش براي من نگذشته و خونمون واقعا بايد عوض شه ٤٥ متره و خودمون به زور جا ميشيم بچه ديگه نميشه تو اين خونه داشت 

رنج سن نرمالش تا ٣٥ هستش من خودم تو ٣٦ سالگيه مامانم به دنيا اومدم 

ديگه ٨سال فرصته 

هروقت فهمیدین از لحاظ عاطفی به ثبات رسیدین بچه بیارین وگرنه جا کوچیک و درامد خیلی تاثیر کمتری داره ن ...

من تازه دكتري گرفتم و موقعيت شغلي خوبي دارم 

اين از دست دادنه  برام سخته 

دارم توزين ميكنم كدوم طرف ترازو برام بهتره