2777
2789
عنوان

۲۰ تومن پول دارم...

386 بازدید | 50 پست

چیکارش کنم زیاد شه؟

یه کسی هست اگه بدم بهش سود بگیرم؛ اگه ۱سال و ۳ماه پولم دستش بمونه دوبرابر میشه یعنی ۴۰ تومن

نظرتون؟

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

طلا بگیر 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم طلا و سکه میخریدم...
این قضیه پول دادن به این و اون و سود گرفتنشو اصلا قبول ندارم...خیلی ریسک داره...
مگه بذاری بانک سودشو بگیری...که اون هم خیلی نمیشه...
بنظرم اینکه پولو بدی به یکی یه سال بعد 40 تومن بگیری جالب نیست...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
من بودم طلا و سکه میخریدم... این قضیه پول دادن به این و اون و سود گرفتنشو اصلا قبول ندارم...خیلی ریس ...

بانک خیلی خیلی کمتر میده این واسه ۲۰ تومن ماهی ۱تومن میده

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

یه دو تومن دستی داری بدی😂

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
طلا تو یک سال و ۳ماه دوبرابر نمیشه

خوش به حالت من دوتومن هم ندارم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
چرا زنا اینطورین ما میلیارد ها دلار داشته باشیم نمیرییم به کسی بگیم چیکارش کنیم حالا تو 20 تومن دار ...

چ ربطی داشت دکتر!

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○