2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مادر شوهری که مدام دیگرانو مثال میزنه که چون دستپختشون بده لاغرن... پ .ن : خ‌ودش صدو سه کیلو. من ۵۵ ...

اگر گاو که علف میخوره و چاقه دلیل بر خوشمزگی علف باشه که باید کلا اصل زندگی رو بر حسب جنگل بنا کنیم البته بلانسبت شما🥰

به رفیقی که حرفات باور نمی کنه میگه تو خالی می بندی در حالیکه من باهاش صادقم چی باید گفت

من چون خودم همیشه صداقت دارم فکر میکنم بقیه هم صادقن باهام توام اگر میخوای دیدت به من عوض بشه روی خودت بیشتر تمرکز کن عشقم 😘

وقتی توی جمع میگن چرا ساکتی صدات در نمیاد؟ چیکاره میخوای بشی چی بخونی؟ چرااق شدی؟ میخوای دکتر. شی ...

جواب اول: من دوتا گوش دارم یه زبون پس ترجیح میدم بیشتر شنونده باشم

جواب دوم: فعلا دارم میگردم ببینم اطرافیان ک اصلا موفق نبودن از نظرم، چیکاره شدن اونکاره نشم😅

جواب سومی: حتما وقتی دقیقا مشخص بشه قراره چیکاره بشم بهتون پیامک میکنم ک دغدغه اتون کمتر بشه انقدر ک دوستتون دازم😍🥰

تو جواب ب حرف گربه سیاهبارون نمیاد و بتو ربطی ندارع چی میگی 

و درمقابل رفیقی ک فق کارش گیر باشع میاد با صمیمیت حرف میزنه ری اکشن چی خوبع؟

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

تو جواب ب حرف گربه سیاهبارون نمیاد و بتو ربطی ندارع چی میگی  و درمقابل رفیقی ک فق کارش گیر باش ...

صحیح ولی یه وقتایی خدا بخاطر دل حیوونا و بچه هاست که دنیارو خراب نمیکنه رو سر یه سری آدما من واقعا برای یه گربه سیاه بیشتر از آدمایی با افکار سیاه ارزش قائلم البته بلانسبت شما☺️❤️

تو جواب ب حرف گربه سیاهبارون نمیاد و بتو ربطی ندارع چی میگی  و درمقابل رفیقی ک فق کارش گیر باش ...

در جواب به تو ربطی نداره: 

درسته من واقعا عذر میخوام که انقدر صریح میگم ولی این رو یه روانشناس مطرح گفت که اگر میخوای نظر کسی رو نشنوی اول خودت هیچی نگو اگر میخوای دخالت نبینی اول خودت سکوت کن کسی مجبورت نکرده بیان کنی یا بذاری کسی از کارت سر در بیاره ک بعد حرفاش به مزاجت خوش نیاد این و من دارم سعی میکنم سرلوحه زندگیم کنم ک از آدمای سمی دور بشم شما هم امتحان کنید🥰❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز