دوماهی میشه که عقد کردم البته ازدواج مجددم هست قبلا جدا شدم این همسرم خیلی آقا هستو پسر خوبیه قیافش خوبه فقط خیلی لاغرو ضعیفه حتی از سرشانه ایناش طوری که همه نگاهش میکنن خجالت میکشم 😔سرمو میندازم پایین پیش بقیه چی خوبه که زودتر چاق بشه حداقل تا عروسیمون؟
اگه ژنتیک نیست و بیماری خاصی نداره و خوراکش معمولیه باید حواست بهش باشه
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
متاسفم برات دلم برای اون آقا میسوزه حتما فکر میکنه همسرش با عشق انتخابش کرده نمی دونه که خجالت می کشه باهاش بیرون بره ، شما بلوغ ازدواج رو پیدا نکردبن
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم