2777
2789
عنوان

گربه

185 بازدید | 7 پست

سلام چند وقت پیش ی گربه اومده بود داخل خونه منم دلم نیومد بهش غذا دادم مشکلم اینه طبقه بالا زندگی میکنم جایی ندارم ک بتونم خاک بزارم و نگهش دارم و چون نماز می‌خونیم نمیتونم بیارمش داخل اتاق خیلی دوستش دارم ولی گلدون هارو خالی میکنه برا مدفوعش و واقعا اذیتم میکنه چیکار کنم ک نیاد؟۱ روزه بهش غذا ندادم و روزی ۵ بار از خونه بیرونش میکنم ولی بازم میاد

عادت کرده دیگه 

شاید بترسه دیگه نیاد 

از گربه به شدت دوری کنین 

مطالعات یه دانشگاه آلمانی ثابت کرده که نگهداری گربه توی خونه ابتلا به شیزوفرنی و اسکیزوفرنی رو ۲۵ درصد افزایش میده 

بدون جست و جو ، طرفدار هیچ احدی نباشید . من طرفدار پر و پا قرص مارلون براندو بودم . تا حقیقت تلخ زندگیشو فهمیدم و الان ازش متنفرم . قهرمان های زندگی من الان واقعین نه آرتیست سینما ! هر چقدر هم بدوید ، سخت کار کنید ، زجر بکشید ، باز هم به اولین هدف خلقت خودتون میرسین . پس به این آدما علاقه نداشته باشید که آزاده نیستن و برده ی شهرت ان . ما هم نباید برده ی اونا باشیم . تولد دوباره ی من یه روز قبل از روز تولدم .                     دیوانه ی شخصیت مارلون براندو بودم تا امروز که توی ویکی پدیا و قسمت زندگی شخصی اش ، پنج خط ازش خوندم . فیلم دیدن ازش ، جستجو کردن درباره اش ، مصاحبه هاش ، سرکشی هاش و دفاع از حقوق انسان ها و سرخپوست ها و سیاهپوست ها و مصاحبه ضد صهیونیسم اش نتونست دوباره منو طرفدار خودش کنه . کاش فقط یک آزاده بود . آزاده .... مارلون براندو ، ویکی پدیا ، زندگی شخصی . بخونید و طرفدار این آدم نشید ! دلیل دارم براتون به اندازه ی کل آسمون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتت کنه وقتی شرایط نگهداری نداری از اول نباید براش غذا بزاری و عادتش بدی

😐

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون