2777
2789
عنوان

یه بسته جنین 4 روزه دارم امیدی هست؟

180 بازدید | 12 پست

پارسال پانکچر کردم از ده تا تخمک دو تا جنین سه روزه تشکیل شد انتقال دادم باردار شدم و سقط شد 

12روز پیش هم پانکچر کردم که با 12تا تخمک 5تا جنین 4روزه تشکیل شده که نوشته بودن کاندید کاشت جنین بلاست و کلا یه بسته هست که یا تا روز پنج میمونن یا هیچی برام نمی‌مونه 

هر دو بار هایپر شدم با دردهای وحشتناک اگه اینبار هم خدایی نکرده نتونم بچه دار بشم داغون میشم خیلی سختی کشیدم 

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بار نوبت شماست ک شکمت بیاد بالا و مامان بشی  تو میتونی😍😍😍👏👏👏👏

انشالله خدا از دهنت بشنوه خانومی❤️❤️❤️

عزیزم من از این اصطلاحا سر درنمیارم فقط میدونم خدا بخواد میشه.. و انشاا.. اینماه مامانیییی و با خبر ...

مرسی قربونت برم من مهربونم خدا کنه منم یه بارداری موفق رو تجربه کنم 

مرسی قربونت برم من مهربونم خدا کنه منم یه بارداری موفق رو تجربه کنم 

عزیزم تاپیکاتو دیدم لطفا استرستو کم کن... قران بخون... نوشیدنی های ارام بخش بخور..اهنگ ملایم گوش بده ..مشغول کن خودتو

دلم روشنه برات... خداکنه باردار باشییییییی و بیای با بتا مثبت و دوقلو ذوق کنیمممم

وای عزیزم با چیزایی ک نوشتی دلم رو بردی یه لحظه فکر کردم دو قلو باردار میشم مرسی قربونت برم خدا از دهنت بشنوه ایشالا توام ب همه آرزوهای قشنگت برسی خانومی

عزیزم تاپیکاتو دیدم لطفا استرستو کم کن... قران بخون... نوشیدنی های ارام بخش بخور..اهنگ ملایم گوش بده ...

باشه عزیزم واقعا بفکرشم باید اول خودمو اصلاح کنم

وای عزیزم با چیزایی ک نوشتی دلم رو بردی یه لحظه فکر کردم دو قلو باردار میشم مرسی قربونت برم خدا از د ...

خداکنه دوقلوووو بارداربشییی حتما منو تگ کن برا بتای مثبتت میخام بیام ذوق کنم..

من ۹۰ درصد کسایی که رفتم تاپیکشون تگم کردن و بتا مثبتشون و خوشیاشونو دیدم انشاا... شماهم جزوشی😍😍😍😍

باشه عزیزم واقعا بفکرشم باید اول خودمو اصلاح کنم

همین که به فکرش هستی عالیهههههه ... چون میگم اگ استرست بالا باشه بدن تشخیص موقعیت خطر رو میده و احتمال بارداریت میاد پایین😘😘😘