2777
2789
عنوان

بچه ها کسی کپسول برای سفیدی پوست خورده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 38 پست
والا رضایتش عکس میفستاد سفید شده بودن بی فیل تر بود

همچین چیزی امکان پذیر نیست شاید مثلا پوست به واسطه کدری و تیرگیش شفاف تربشه و روشن تردیده بشه ولی اینکه سبزه تبدیل بشه به سفید نمیشه

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم سلام خوبی؟

شما بچه دار شدین بسلامتی؟🥰

پیاماتون رو توی یک تاپیکی دیدم که که گفته بودین شوهرتون ازمایش داده بود و خیلی ضعیف بود،خیلی خوشحال شدم که دیدم نی نی دار شدین

ببخشید طبیعی باردار شدین یا ای وی اف؟

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
عزیزم سلام خوبی؟شما بچه دار شدین بسلامتی؟🥰پیاماتون رو توی یک تاپیکی دیدم که که گفته بودین شوهرتون ا ...

سلام عزیزم قربونت برم آره شهریور دوسالش میشه 

بله با آی وی اف

چه دورانی داشتیم 😁😁🤕

سلام عزیزم قربونت برم آره شهریور دوسالش میشه بله با آی وی افچه دورانی داشتیم 😁😁🤕

عزیزم خداروشکر خدا کوچولوت رو ببخشه بهت😍

منم اون موقعی که این سوالو ازت پرسیدم باردار بودم و خودم خبر نداشتم🥹خوشحال شده بودم که شما باردار شدین♥️

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
عزیزم خداروشکر خدا کوچولوت رو ببخشه بهت😍منم اون موقعی که این سوالو ازت پرسیدم باردار بودم و خودم خب ...

فداتشم

عزیزمممممم انشالله به سلامتی به دنیا بیاد 😍😍😍😍