2777
2789

من امروز سر شدم.دکتر بی حسی وقتی بی حس میکردم پای سمت چپم انگار بهش شوک الکتریکی وارد شد پرید.بعد از اون رگ پای سمت چپم خشک میشه... تورو خدا کسی اینجوری بوده؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بهشون گفتم.میگن اگه تا فردا خوب نشد به دکترا بگو

خب پس صبر کن عزیزدلم اصلا نگران نباش من بعد از عمل درد افتاد تو دستام و قلبم طوری ک شیون میکردم از درد تا ۱۰روز اینطور بودم بعد هی کمتر شد دردش و خوب شد خداروشکر حالا توئم استرس نداشته باش راستی قدم نورسیده مبارک عزیزدلممم در پناه خدا سالم و خوشبخت باشه عاقبت بخیریش ببینی انشالله ❤️

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

ممنون‌ عزیزم از دعای قشنگت.برام دعا کن خوب شم

حتما خوب میشی مامان مهربون الان مثل بچه ای ک بدنیا آمده پاکی و معصوم حتما برام دعا کن مشکلم حل بشه❤️

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍