2777
2789
عنوان

حاجت داری…؟!بسم الله🍀

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 77 پست
ارت ممنونم گلم. برا حاجتتون  و کل اعضای. تاپیک صلوات فرستادم

🍀🌼🍀ممنونم 

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کنین مشکل خواهر حل شه بتونه مثل بچه های عادی زندگی کنه اون خیلی بچس هنوز این حقش نیست

انشالله که حل میشه 

دلت روشن باشه امیدت به خدا باشه 🌸

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
التماس دعا ان شا الله همگی حاجت روا بشیم❤

ممنونم همچنین شما❤️

هزار تا راه هست برای فوقش مو میکاری  برای من تو رو خدا دعا کن    

عزیزم خانوما که نمیتونن مو بکارن 

ببین سوره حشر رو هر شب بخون سه ایه اخر که رسیدی دستت رو بزار همون قسمت که مشکل داره چاره هر دردیه الا مرگ

@mlita91      @ملوسکتونم      @آیه_و_آیماه      @آرز ...

خدایا قسم به دل بیگناه دختر کوچولوی این خانم مشکلش هرچی هست حل بشه و زودتر از چیزی که فکرشو میکنه دخترش ببینه🌼

صلوات میفرستم برات عزیزم 🌺