2777
2789

از نظر روحی عصبی و به استراحت نیاز دارم پسر ۱۰ ماهم دو روزه مریض نمیتونم ب خونم برسم ظرف های شام لباسای رخت اتاق و ک نگم انگار زلزله شده همشون مونده منم خونم کثیف باشه حال روحیمم خراب میشه روحیه ندارم کار کنم حتی انرژی 🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم همت خرج کن منم ی پسر۹ساله و ی پسر۲۰ ماهه دارم برنامه ریزی داشته باش پسرکوچیکم الان ۳هفتس مریضه ۲باربردیمش دکتر بزرگم تکالیفش هست ولی نمیذارم خونم نامرتب و یا ظرفام کثیف بمونه .....

منم

هر چی جمع میکنم از همسرم تا کوچکترین بچم میریزن

منم رها کردم

گفتم هر وقت آدم شدید هر چی برداشتید سر جاش گذاشتید منم کمکتون میکنم وگرنه نوکر باباتون نیستم

بگردید تا لای خرت و پرتاتون وسایلاتون و پیدا کنید

برید سر ظرف شویی ببینید یه لیوان یا قاشق تمیز نیست آدم میشید

بخدا روزی دو پلاستیک آشغال جمع میکنم تازه جلو چشمشونه نمیبرن تا خودم ندم دستشون

برو باباااا

🌸🌸

پاشو مثلا اللن هرچی لباس کثیفه بریز تو ماشین

همه ظرفارم جمع کن تو ظرفشور یه اب بزن خیس بخوره

وقتی بلند بشی کارو شروع کنی دیگه خودت نمیخای بشینی

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

من مخلوط کن زیرش در اومد شیرموز رفت تو سرخ کنم که کنارش بود...چهارلیوان شیر انگار شد دریا همه جا کثیف شد. از شانس بدم مخزن توش نبود. شوهرم باز کرد داخلشو پاک کردیم. فرش و کابینت و .... هم ک نگم دیگ. شام ظرفاش و ریخت و پاش بچه ۴ ساله هم ک خودتون میدونید. خستممممم

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳