2777
2789

لطفا هرکس صلوات فرستاد لایک کنه به نیت حاجت دلش آیت الکرسی بخونم .

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

الهی که زودتر شروع به صحبت کنه گل پسرت

من هم پسرم نزدیکه ۳ سالشه هنوز هیچ کلمه ای نمیگه

دکتر رفتید؟ پیگیر هستی؟

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم یه جوری گفتی انگار ۱۰ سالشه

یا حتی مامان بابا هم‌نمیگه؟

راستی شوهر من ۳ ساله بود شروع کرد به حرف زدن‌. هیچ مشکلی هم نداره و نمونه دولتی خونده

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

🔈🔈🔈 مژده مژده 🔈🔈🔈

یه کانال خاص اوردم براتون✅

چه کانالی⁉️‼️

هرکی آنلاینه ی دقیقه بره تواین کانال

لذت ی خرید خوب اینترنتی

@Silvanaa8643

یه کانال #خاص و کیوت لوازم آرایشی⭕️⭕️

با #قیمت های باور نکردنی😱😱🤯⚡️⚡️

اگه دوس داری خاص باشی 🎁

تو جمع ها تک باشی ☑️

و بهترین #آرایش رو داشته باشی

@Silvanaa8643

۱۰۰ تا میفرستم ان شالله زودتر حرف بزنه  ... پسر منم سه سال و چهار ماهشه حرف نمیزنه 😔

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
عزیزم حرف زدنش در چه حده

کلمه میگه .قرمز.ابی.بابا.ددی.مامان.ماست.موز.آب.دردر.همینا دو سال و چهارماهشه بیشتر انگار از لج من حرف نمیزنه

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
الهی که زودتر شروع به صحبت کنه گل پسرت من هم پسرم نزدیکه ۳ سالشه هنوز هیچ کلمه ای نمیگه دکتر رفتید ...

دکتر گفت مشکلی نداره و الکی حساسی

عزیزم یه جوری گفتی انگار ۱۰ سالشه یا حتی مامان بابا هم‌نمیگه؟ راستی شوهر من ۳ ساله بود شروع کرد به ...

حالا من نذر کردم چون زیاد حاجت گرفتم گفتم اینم شاید بقول قدیمی ها شاید نذر کردم سبک تر این موضوع حل شد 

۱۰۰ تا میفرستم ان شالله زودتر حرف بزنه  ... پسر منم سه سال و چهار ماهشه حرف نمیزنه 😔

ممنونم ازت انشاالله بیایی تو همین تاپیک بگی گل پسرم به حرف اومده عزیز دلم ما مامانها زیادی عجول هستیم

کلمه میگه .قرمز.ابی.بابا.ددی.مامان.ماست.موز.آب.دردر.همینا دو سال و چهارماهشه بیشتر انگار از لج من حر ...

خیلی خوبه که پسر جاریم ۴ سالشه تازه شروع کرده به حرف زدن خیلی خوبه که

خیلی خوبه که پسر جاریم ۴ سالشه تازه شروع کرده به حرف زدن خیلی خوبه که

میدونم زوده حرف بزنه و میدونم که روند رشدش خوبه اما شوهرم امروز گفت تقصیر تو هست همش تو خونه ای این بچه از کجا حرف زدن یاد بگیره منم باهاش دعوای بدی کردم الانم از نظر روحی ریختم بهم خیلی گریه کردم 

ممنونم ازت انشاالله بیایی تو همین تاپیک بگی گل پسرم به حرف اومده عزیز دلم ما مامانها زیادی عجول هستی ...

ان شالله خدا از زبونت بشنوه ... ان شالله شما هم همینطور 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید