2777
2789

خانمایی ک از دکترتون نتیجه گرفتین میشه یه دکتر خوب بهم معرفی کنین؟ پلی کیستیک هستم چندین ساله اقدامم 

خدایا دستمو بگیر….🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید پیش متخصص طب سنتی با مدرک از دانشگاه پزشکی،پیش کاراموزا نرید

مزاج بدنتون مشخص میکنن و بر طبق اون داروی بدون عوارض گیاهی میدن که رحم و تخمدان گرم و فعال شه و تنبلی کنترل شه

داروهای شیمیایی فقط بیشتر عوارض دارن و به محض قطع کردن دوباره مشکل ایجاد میکنن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
 باردار بشم اصلا برام مهم نیست

خب یکی رو پیدا کن اگه مهم نیست ولی من تهران نیستم انشاالله که به نتیجه برسید 

من خودم ولی با نظر اون کاربر کاملاً موافقم 

چون خیلیا با اصلاح سبک باردار شدن 

اصلاح سبک انجام دادم باردار نشدم

پیش کی انجام دادین؟

من خودم ماما هستم عزیزم. متاسفانه اصلاح سبک‌ها دست توش زیاد شده و بعضا درست نیست.

با روش فلورا اگه انجام داده باشین اصلا ممکن نیست پریودتون نرمال نشه.

خانم فلورا تاجیکی رو سرچ کنین.

پیش کی انجام دادین؟ من خودم ماما هستم عزیزم. متاسفانه اصلاح سبک‌ها دست توش زیاد شده و بعضا درست نیس ...

اتفاقا به روش خانم دکتر تاجیک انجام دادم 😭 ولی باردار نشدم 

خدایا دستمو بگیر….🖤
هر دکتری میرین فقط داروهای هورمونی مصرف نکنین با اصلاح سبک باردار میشین

اصلاح سبک یعنی چی گلم 

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
استارتر با نظر این دوست کاملا موافقم باورکن ده روزه دارم زجر میکشم از عوارض داروهای هورمونی 

اسمش رو میگید من مجردم دکترم بهمduphaston داده

بنظرتون نخورم؟

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰