بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
لووتیروکسین قرص بشدت لوسیه،،، خیلی چیزا باهاش تداخل داره، اول اینکه باید ناشتا خورد با یه لیوان آب، تا یک ساعت بعدش چیزی نباید بخوری،،، اگر گرسنه بودی بعد از یکساعت میتونی تخم مرغ آب پز یا نیمرو بخوری، یا پنکیکی که با شیر درست نشده باشه، بجای شیر آب بریزی،،، تا 3 ساعت پنیر، گردو، نونهای سبوسدار نمیتونی بخوری،،، کلم و خانواده کلم ها رو با حفظ فاصله از زمان مصرف قرص میتونی بخوری اما زیاده روی نکن،، بادوم زمینی هم همینطور
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مرسی گلم ... ریزش موهام بخاطر همین تداخله قرصه هس؟
منم کم کاری تیروئید دارم، با اینکه مرتب و دقیق قرصمو میخورم اما ریزش موهام وحشتناکه،،، دنبال دلیل دیگه ای باش برای ریزش موهات
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بله کم خونی فقر آهنم دارم، قرص میخورم ولی فعلا که تاثیری نداشته