2777
2789

بچه ها میدونم طولانیه اما خواهشا راهنمایی کنید خواهشا 🥲🙏

دوستان عزیزم نظرات تک تک تون برام خیلی مهم و باارزشه لطفا جواب بدید 🩵🙏 

اینکه این ماجرا مال منه یا مال یکی دیگه زیاد مهم نیست فقط لطفا اصل ماجرا رو خوب گوش بدید . 

فرض کنید یه دختر و پسر ۲۲/۲۳ ساله که یه مدت حدودا ۴/۵ ماه به خاطر مسائل کاری باهم ارتباط دارن . ارتباط چتی خیلی زیاد مثلا هر شب تا نصف شب .( یکم از محتوای چت هاشون کاریه و بقیه اش تا نصف شب سر به سرهم گذاشتن و بگو بخنده ولی خب به دلایلی اون مدت به هیچ عنوان امکان ابراز علاقه وجود نداشته ) .بعد از یه مدت دختره به پسره علاقمند میشه و میره بهش میگه حسشو ( با درست و غلط کار دختره کاری ندارم من ) و اینجا پسره میگه من حدس میزدم دوسم داری ولی فکر نمیکردم کار به اینجا بکشه

بعد دختره بگه اوکی بیا احساسات منو نادیده بگیریم و بازم رفیق درسی و کاری هم باشیم عین گذشته . 

پسره سر ارتباط با دختره به شدت مقاومت میکنه هر بارش . مثلا طاقچه بالا میذاره و نمیدونم میگه دیگه جوابتو نمیدونم و اینا پیام نده بهم .... اما یکی دو ساعت که میگذره و دختره پیام میده بازم بهش ، ( بازم با درست یا غلط بودن کار دختره کاری ندارم ) پسره علیرغم حرفی که زده که دیگه جوابتو نمیدونم و اینا ، اما بازم جواب دختره رو میده 

حتی یه بار به دختره میگه واقعا عصبانی ام از دست خودم که سر قولم واینمیستم و هر بار وقتی میگم پیام بدی جواب نمیدم ولی بازم پیام دادنی همه حرفامو نادیده میگیرم انگار و جوابتو میدم 

یعنی انگار همه تهدیدای اون پسره الکی بوده 

بعدم اینکه این دختره و پسره تو این مدت یه چند بار اتفاقی همو دیدن و خب پسره برخلاف طاقچه بالا گذاشتناش وقتی دختره رو دیده ماتش شده و بهم زل زدن 

بنظر شما عزیزان حس واقعی این پسره چیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواد خودشو بی توجه نشون بده ولی حس میکنم یه حسی داره

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

هییییچی زیاد علاقه نداااره و میخاااد بعد ها الکی دختررو عاشق خودش کنه یا ولش کنه یا بهش بدی کنه یا اذیتش کنه ... دختره زودتر ولش کنه بهتره

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

اینقدر پا پیچ پسره نشه و انقدر پیله نباشه خودش رو بگیره کم تر پی بده یا اصن نده و تمام چت باید کاری باش و بگو بخند توش نباشه تا پسر از حسش مطمئن بشه و اون بیاد جلو و همچنین دختر فاز افسردگی نگیره عادی باشه و خودش رو مشغول کار و پیشرفت خودش کنه تا بهترینا سر راهش قرار بگیرن 

پسرها نمیتونند رفاهی که دخترهای حالا دارند را فراهم کنند ولی احتیاج به همدم هم دارند.

این دوستی دختروپسرها تا وقتی ادامه پیدا میکنه که دختر پیشنهاد ازدواج نده؛چون با اوضاع الان جامعه ازدواج یعنی بدبختی مطلق مخصوصا برای پسر

چون دخترها بالاخره مهریه ای مینویسند وبعد هم اکثر چیزها به نفع دخترهاست.

پسرها ببینند طرفشون ازدواج می خواد میرن با یکی دیگه واین چرخه ادامه پیدا میکنه تا وقتی که امام زمان بیاد ویک خاکی تو سرمون بریزه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

اگه دختره مشغول پیشرفت و level up خودش باشه پسره برمیگرده ؟؟

اره ممکنه اگه بی محلی از سمت دختر ببینه و پیشرفتش ببینه و حسی بهش داشته باشه اره برمیگرده 

دختر دست نیافتنی جذاب تره بنظرم 

اما الان که دختر پی میده اگه پسر دوسش داشت ابراز میکرد میرفت تو رابطه اما متاسفانه دخترو رو برای اوقات فراغتشون نکهه داشته نه میره نه میاد احتمالا وقتی دختر پی میده یه لبخند میزنه و میگه کشته مرده من امد 

هر کسی فرهنگ پیشنهاد از سمت دختر رو نداره