بچه ها میدونم طولانیه اما خواهشا راهنمایی کنید خواهشا 🥲🙏
دوستان عزیزم نظرات تک تک تون برام خیلی مهم و باارزشه لطفا جواب بدید 🩵🙏
اینکه این ماجرا مال منه یا مال یکی دیگه زیاد مهم نیست فقط لطفا اصل ماجرا رو خوب گوش بدید .
فرض کنید یه دختر و پسر ۲۲/۲۳ ساله که یه مدت حدودا ۴/۵ ماه به خاطر مسائل کاری باهم ارتباط دارن . ارتباط چتی خیلی زیاد مثلا هر شب تا نصف شب .( یکم از محتوای چت هاشون کاریه و بقیه اش تا نصف شب سر به سرهم گذاشتن و بگو بخنده ولی خب به دلایلی اون مدت به هیچ عنوان امکان ابراز علاقه وجود نداشته ) .بعد از یه مدت دختره به پسره علاقمند میشه و میره بهش میگه حسشو ( با درست و غلط کار دختره کاری ندارم من ) و اینجا پسره میگه من حدس میزدم دوسم داری ولی فکر نمیکردم کار به اینجا بکشه
بعد دختره بگه اوکی بیا احساسات منو نادیده بگیریم و بازم رفیق درسی و کاری هم باشیم عین گذشته .
پسره سر ارتباط با دختره به شدت مقاومت میکنه هر بارش . مثلا طاقچه بالا میذاره و نمیدونم میگه دیگه جوابتو نمیدونم و اینا پیام نده بهم .... اما یکی دو ساعت که میگذره و دختره پیام میده بازم بهش ، ( بازم با درست یا غلط بودن کار دختره کاری ندارم ) پسره علیرغم حرفی که زده که دیگه جوابتو نمیدونم و اینا ، اما بازم جواب دختره رو میده
حتی یه بار به دختره میگه واقعا عصبانی ام از دست خودم که سر قولم واینمیستم و هر بار وقتی میگم پیام بدی جواب نمیدم ولی بازم پیام دادنی همه حرفامو نادیده میگیرم انگار و جوابتو میدم
یعنی انگار همه تهدیدای اون پسره الکی بوده
بعدم اینکه این دختره و پسره تو این مدت یه چند بار اتفاقی همو دیدن و خب پسره برخلاف طاقچه بالا گذاشتناش وقتی دختره رو دیده ماتش شده و بهم زل زدن
بنظر شما عزیزان حس واقعی این پسره چیه ؟