تهدیگ_سیب_زمینی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 785 عنوان بیاین ببینین مامانم چه تسبیح خوجملی برام درست کرد🥺😍😃 181 بازدید | 15 پست ی تسبیح داشتیم تربت کربلا بود یکی از دونه هاش شکست مامانم برداشت با باقی دونه هاش دوتا تسبیح قشنگ درست کرد یکیشو داد به من❤✌الان عکسشو میزارم... باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡ 1402/10/17 | 18:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 67912 منتظر دیدن عکس تسبيح خوجمل هستم😂 در ره دل، چه لطیفست سفر! هیچ مگو...💚🌱
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6181 بذار بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
تهدیگ_سیب_زمینی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 785 ببینینش😃 باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6181 حس میکنم این تسبیح یکم بوی خاک میده🥲🥰 بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
تهدیگ_سیب_زمینی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 785 گذاشتم🙂 باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
تهدیگ_سیب_زمینی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 785 حس میکنم این تسبیح یکم بوی خاک میده🥲🥰 خیلی خوبه اصلا🥺حتی وقتی تو دستمه هم انرزی زیادشو حس میکنم🤭 باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 67912 قشنگ🌹خدا مادرتون حفظ کنه🙏 در ره دل، چه لطیفست سفر! هیچ مگو...💚🌱
تهدیگ_سیب_زمینی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 785 قشنگ🌹 خدا مادرتون حفظ کنه🙏 ممنون عزیزم❤ خدا تمام مادرا رو حفظ کنه باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6181 خیلی خوبه اصلا🥺 حتی وقتی تو دستمه هم انرزی زیادشو حس میکنم🤭 من دلم میخواد اینجور تسبیح ها رو بذارم روی صورتم🙃یا محکم توی دستم بگیرم😄 بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 67912 ممنون عزیزم❤ خدا تمام مادرا رو حفظ کنه 🌹🌹❤❤ در ره دل، چه لطیفست سفر! هیچ مگو...💚🌱
تهدیگ_سیب_زمینی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 785 من دلم میخواد اینجور تسبیح ها رو بذارم روی صورتم🙃 یا محکم توی دستم بگیرم😄 اوم خیلی خوبن🥺از امام زاده ها بگیر گرون نیستخواستی مطمئن شی که تربت داشته باشه با لمس گوشیت چک کن اگر تربت داشته باشه لمس گوشی باهاش کار میکنهچند بار بکش رو گوشی تست کن باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6181 اوم خیلی خوبن🥺 از امام زاده ها بگیر گرون نیست خواستی مطمئن شی که تربت داشته باشه با لمس گوشیت چک ... مرسییی که گفتی 😍❤این رو نمیدونستم😅 بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
تهدیگ_سیب_زمینی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 785 مرسییی که گفتی 😍❤این رو نمیدونستم😅 خواهش میکنم❤گوشی فقط با لمس چیزی که زنده باشه لمس میشه با خاک معمولی بکشی لمس نمیشه اما با تربت میشهامام حسین حتی تربتشم زندس🥺 باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡