2777
2789
عنوان

خانمای باردار

111 بازدید | 6 پست

سلام خانما من فردا ۸هفتم طبق پریود تموم میشه

۵هفته از روی شکم سونو شدم گفت فقط ی کیسه ریز حاملگی میبینم برو ۳هفته دیگ بیا

حالا فردا نوبت دارم دوباره 

از عصری از شدت استرس حالت تهوع گرفتم

این چندوقت خودمو خیلی آروم کردم استرس نداشتم ولی الان یدفه ای شروع شد

من ی تجربه تلخ داشتم تو ۷ماهگی بخاطر مشکل بچه سقط کردم الان از مطب دکتر و دستگاه سونو ها استرس میگیرم 😭😭😭😭

هزینه جلسات مشاوره روانشناس برام خیلی بود نتونستم ادامه بدم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نگران نباش 

خیره عزیزم🌹🌹

همین استرس برات سمه خانوم♥️♥️

قرار نیست هر سری ی اتفاق دوباره تکرار شه 

صلوات بفرست ک هم خودت هم بچه اروم باشین✨✨✨✨

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش  خیره عزیزم🌹🌹 همین استرس برات سمه خانوم♥️♥️ قرار نیست هر سری ی اتفاق دوباره تکر ...

انشالله واسم دعا کن همه چی خوب پیش بره 

همینطوریش حالم بده 

استرسم ک‌گرفتم بدتر شدم کلا 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
انشالله واسم دعا کن همه چی خوب پیش بره  همینطوریش حالم بده  استرسم ک‌گرفتم بدتر شدم کلا& ...

انشالله ک خیره خییییییییره🌹♥️🕊✨🕊

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
انشالله ک خیره خییییییییره🌹♥️🕊✨🕊

انشالله بسلامتی نی نیتو بغل کنی