2777
2789
عنوان

آزمون دولینگو

1794 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

چون خودم درگیر این آزمون بودم و در به در دنبال منابع بودم و هیچ جایی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم گفتم این تاپیکو بذارم شاید یه روزی بدرد یکی بخوره.

زمانیکه آزمون دولینگو دارید به هیچ عنوان حرف اینایی رو که میگن تقلب کنید یا کسی جاتون میاد امتحان میده و ... رو قبول نکنید.همه دروغ میگن و کلاهبردارن. از من هم درخواست ده میلیون کردن که تو وقت نداری آزمون بدی ما جات آزمون میدیم بالای صد و بیست میشی و...(چون زمانیکه امتحان میدی اول از خودتون عکس میگیرن.بعد باید پاسپورتتونو بارگزاری کنید.من چون عکس پاسپورتم با حجاب بود صد بار ارور داد تا بتونم اثبات کنم این شخص خودمم!و اینکه وسط آزمون دو بار دوربین ازتون فیلم میگیره که مطمین شن خودتونید که دارید امتحان میدید.)

من اینکارو نکردم گفتم ثبت نام میکنم آزمون میدم قبولم نشدم جهنم.دوباره امتحانش میکنم.جالب اینه که ثبت نام کردم با 59 دلار.وقتی ثبت نام میکنید یه لینک براتون  ارسال میشه.(به ایمیلتون) بهتون میگه این واریزی تا بیست و یک روز تاریخ داره. و جالبترینش اینه که خودشون لینک آزمون آزمایشی  رایگان هم براتون میذارن.یعنی شما روزی یک بار هم آزمون بدین بیست و یک بار رایگان تست دادین و هم ترستون ریخته هم لم کار دستتون اومده هم اینکه آزمونش دقیقا شکل آزمایشیشه.پس زمانی که امتحان دارین همینکارو کنید.اصلا از سایتای ایرانی منابع و ... نخرید.همش الکیه. موقع آزمون دادن هم حواستون باشه به هیچ عنوان کسی نباید تو اتاقتون باشه. و سرتون رو اصلا نباید بچرخونید به این سمت اون سمت.چون اینا باعث میشه شما رو متقلب تشخیص بده و اون آزمون رو از دست بدین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آنلاین کلاس زبان دارم و می‌خواهم آزمون دولینگو بدم به نظرتون به منبع دیگه ای نیاز دارم یا اگه خود ...

دولینگو منبع نداره.ولی یسری موضوعات هست مثل کشاورزی - صنعت -فرهنگ- محیط زیست و ...که خیلی تکرار میشه.همینا رو درباره شون بدونید و بخونید خیلی برای اسپیکینگتون خوبه.

این پیج تاپیکای خوبی داره نگاه کنید ضرر نداره

زبانشناس____>آموزش رایگان زبان انگلیسی___>لکچر انگلیسی(اینجا همه جور تاپیکی براتون گذاشتن.خیلی بنظرم کمکتون میکنه.هم دامنه لغاتتون بالا میره هم برای اسپیکینگ ایده بهتون میده و یچیز دیگه اینکه حتما به املای کلمات توجه کن که چند تا سوال هم مربوط به املای درست کلماته.)