سلام دوستان
چون خودم درگیر این آزمون بودم و در به در دنبال منابع بودم و هیچ جایی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم گفتم این تاپیکو بذارم شاید یه روزی بدرد یکی بخوره.
زمانیکه آزمون دولینگو دارید به هیچ عنوان حرف اینایی رو که میگن تقلب کنید یا کسی جاتون میاد امتحان میده و ... رو قبول نکنید.همه دروغ میگن و کلاهبردارن. از من هم درخواست ده میلیون کردن که تو وقت نداری آزمون بدی ما جات آزمون میدیم بالای صد و بیست میشی و...(چون زمانیکه امتحان میدی اول از خودتون عکس میگیرن.بعد باید پاسپورتتونو بارگزاری کنید.من چون عکس پاسپورتم با حجاب بود صد بار ارور داد تا بتونم اثبات کنم این شخص خودمم!و اینکه وسط آزمون دو بار دوربین ازتون فیلم میگیره که مطمین شن خودتونید که دارید امتحان میدید.)
من اینکارو نکردم گفتم ثبت نام میکنم آزمون میدم قبولم نشدم جهنم.دوباره امتحانش میکنم.جالب اینه که ثبت نام کردم با 59 دلار.وقتی ثبت نام میکنید یه لینک براتون ارسال میشه.(به ایمیلتون) بهتون میگه این واریزی تا بیست و یک روز تاریخ داره. و جالبترینش اینه که خودشون لینک آزمون آزمایشی رایگان هم براتون میذارن.یعنی شما روزی یک بار هم آزمون بدین بیست و یک بار رایگان تست دادین و هم ترستون ریخته هم لم کار دستتون اومده هم اینکه آزمونش دقیقا شکل آزمایشیشه.پس زمانی که امتحان دارین همینکارو کنید.اصلا از سایتای ایرانی منابع و ... نخرید.همش الکیه. موقع آزمون دادن هم حواستون باشه به هیچ عنوان کسی نباید تو اتاقتون باشه. و سرتون رو اصلا نباید بچرخونید به این سمت اون سمت.چون اینا باعث میشه شما رو متقلب تشخیص بده و اون آزمون رو از دست بدین.