2777
2789
عنوان

جاری‌ام بعد سه سال دعوتی دادهه

369 بازدید | 31 پست

آقا داستان از این قراره که اون سه ساله ازدواج کرده و خونه اش همون شهری هست که مادر شوهرم اینا هستند

بعد من و شوهرم شهر دیگه ای زندگی میکنیم

هر دفعه میریم سر بزنیم به مادرشوهرم اینا مادرشوهرم اسرار می‌کنه بریم خونه جاری‌ام

ولی خب اونا اصلا مارو دعوت نکردن و اون زیاد با من رابطه اش خوب نیست

یه روز شوهرم به مادرش گفت یه بار دعوتمون نکردن همش میگی بریم خونشون

حالا امروز جاری‌ام گفته شب خونه ما دعوتین😑

چی کار کنم رفتم خونشون؟

اصلا قبول کنم؟

چون اینطورف داداش خودمم مارو دعوت کرده برای شام

کاربری دست سه نفره🙁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما برید

اگر نرید و باز بعدا حرف بشه،میگن ما دعوت کردیم و شما نیومدید،میشه یه بهانه دستشون

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

حالا که دعوت کرده برین دیگه،اگه نرین دگ دعوت نمیکنه باز میگین چرا نکرد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

برو خونه داداش خودت، نیازی نداری بری خونه ایشون که به زور بعد سه سال بخاطر اعتراض شما دعوتتون کرده

چه برید چه نرید بعد از این هم دعوتتون نمیکنه چون این بار هم زورکی دعوت کرده

دعوت کرده حتما برو 

اینجور پیش همه میگه من دعوت کردم نیومدن چون دوست ندارن بیان 

تنها کاری که شما باید انجام بدین گفتن به زن داداش که اینجور موقع نیستم جاری دعوت کرده و چون دفعه اوله میرم اونجا و یه زمان دیگه بهت زحمت میدم

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
هردو امشب دعوتت کردن برای رفتن واماده شدن یکم دیرنیست چون گفتی جاریت یک شهردیگه است

نه مامان من و مامان شوهرم هردو یه شهر زندگی میکنند ولی من و شوهرم یه شهر دیگه 

کاربری دست سه نفره🙁

بگو داداشم دعوت کرده نمیخوام برم خونه برادرشوهرم دیگه چرا آسمون ریسمون میبافی

از من خوشش نمیاد و دعوتمون نکرده و قبول نکنمو بکنمو اینا همه حرفه.  دلت میخواد بری خونه داداشت وگرنه مدیریت چنین چیزی اصلا سخت نیست.  حالا بعد سع سال یا ده سال علی ای حال الان دعوتتون کرده.  به داداشت بگو فردا شب میری.  امشبم برو خونه جاریت گلی،  جعبه شیرینی چیزیم ببر دست خالی نری.  بشین کنار شوهرت یا اگر مادرشوهرتم میاد بشین کنار مادرشوهرت سر شام یک کمک کوچولو بده و باز بشین بعد از شامم یک ربع بیست دقیقه بشینین و پاشین برین.  همین 

نه میخواد بری صمیمی بشی نه میخواد بی احترامی کنی.  کلا کاری نکن که این بد بودن روابط رو از چشم تو بدونن

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
زنداداشم هر دفعه که میریم شهرمون مارو دعوت می‌کنه  ولی جاری‌ام اصلا از من خوشش نمیاد

بی دلیل ازت خوشش نمیاد؟من جایی که بهم خوش نگذره و خوشم نیاد نمیرم

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
حتما مادرشوهرت بهش گفته که توقع دارین دعوت بشین برای همینم دعوتتون کرده 

ارهههه صد در صد

خیلی دلم میخواست ببینم اگر مادرشوهرم نمیگفت کی مارو دعوت می‌کرد 

کاربری دست سه نفره🙁