2777
2789

انقد که همه رو زدن الکی تعلیق کردن و حذف تاپیک هم دست کاربرا نیست، احتمالا تعداد تاپیک ها کم شده مجبورن بخاطر تبلیغات گرفتن اینجوری پیش برن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باحاله ک😂دیگ طرف بخاطر این ک دستش رو میشه نمیتونه خودشو تعلیق کنه

من تاحالا ندیدم کاربری ک معلق بشه و تاپیکاش بمونه، اسم یه نفرو بگین ک برم ببینم😂

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
باحاله ک😂دیگ طرف بخاطر این ک دستش رو میشه نمیتونه خودشو تعلیق کنه من تاحالا ندیدم کاربری ک معلق ...

خب معلوم نمیشه که، ما اصلا نمی‌فهمیم تعلیق شده، فقط خود کاربر متوجه میشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خب معلوم نمیشه که، ما اصلا نمی‌فهمیم تعلیق شده، فقط خود کاربر متوجه میشه 

هیچی نمیزنه؟ خب حداقل تاپیکاشو نشون بده ولی بالای تاپیکاشم بنویسه این کاربر پس از ۳۰ روز وصل میشود

هیچی نمیزنه؟ خب حداقل تاپیکاشو نشون بده ولی بالای تاپیکاشم بنویسه این کاربر پس از ۳۰ روز وصل میشود

اینجوری که من شنیدم نه، اصلا مشخص نمیشه 

دردم تاپیکا نیست کامنتامه 🥲۱۸ هزار کامنت

@نی_نی_یار_پنج  

سلام

نی نی یار اگ ی فردی نزدیک تولد کاربریش، درخواست معلق شدن بده، با توجه ب این ک دیگ تعلیق مثل گذشته رو نداریم، باز هم پیام تبریک کاربری ب صاحب سیمکارت ارسال میشه؟

@نی_نی_یار_پنج     سلام نی نی یار اگ ی فردی نزدیک تولد کاربریش، درخواست معلق شدن بده، ب ...

عشقم نمیخوام لغو شم😂😂میگم کاش حداقل یه گزینه حذف کامنت میذاشتند  مشکل ما حل میشد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12659004/وقتی-تعلیق-بشید-دیگه-نمیزنه-به-اطلاعات-این-کاربر-دسترسی-ندارین