2777
2789
عنوان

به خودم نوروبیون زدم دردش از بیرون خیلی کمتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 43 پست
از کجا تزریقات یاد گرفتین؟

اول مامانم یادم داد بعدش رفتم یه درمونگاه تو شهرمون دوره دیدم.اما مدرکشو باید برم هلال احمر یا جهاددانشگاهی دوره ببینم که بهم بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیرشون اندازه همه گلم؟وگرنه منم قرص بخورم دیگه

بله  اگر نداشت که دکتر برام جابجا نمیکرد.اول آمپول نوشت گفتم واااای نه خیلی درد داره عوض کرد قرص نوشت ..اتفاقا تا وقتی میخوردم ۴تا بسته بود آروم بود دیسک کمرم ولی ازوقتی تمام شده دردا حس میشه

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
اول مامانم یادم داد بعدش رفتم یه درمونگاه تو شهرمون دوره دیدم.اما مدرکشو باید برم هلال احمر یا جهادد ...

پس ماشاالله عجب دلی داشتی  😁

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
این آمپول برا جی خوبه؟

ویتامین B6و B12و یک سری ویتامینهای دیگه ضعف عمومی بدن  رو برطرف میکنه حتی برای ضعف اعصاب  هم خیلی خوبه فقط نمیدونم چاق کننده هست یا نه ولی خیلی مفیده و بی حالی و ضعف رو ازبین میبره

این آمپول برا چی خوبه؟

من به خاطر تنبلی و بیحالی آزمایش دادم یکم آهنم پایین بود دکتر 6تا برام نوشت.وقتی میزنم احساس میکنم سرحالم تا چندروز.امروز چهارمی رو زدم.تو1ماه اخیر هم یه دور خونه تکونی کردم هم کارای عقب افتادمو قشنگ انجام دادم

من به خاطر تنبلی و بیحالی آزمایش دادم یکم آهنم پایین بود دکتر 6تا برام نوشت.وقتی میزنم احساس میکنم س ...

کمبود آهنتون در چه حد بود؟

السلام‌علیک‌یا‌اباصالح‌المهدی🙏💚
ممنون میشم  اگر مطلع شدی بهم خبر بدی

من که قرصش میخوردم چاق نشدم .البته قبلا آمپولشو هم زدم تعقیرنکردم