2821
2789
عنوان

چجوری برشگردونم....

148 بازدید | 4 پست

سلام دوستان.من سه ماه پیش بهم زدم ...همیشه دعوا واشتی داشتیم و همیشه منو مقصر جلوه میداد و من پیشقدم برا آشتی میشدم.ولی بار اخر دیگه صبرم تمام شد وبا خودم عهد کردم هرگز دیگه سمتش نرم.بعد جدایی هفته ای یکبار تصادفی میومد استوری هامو میدید فقط..بعد یه ماه از جدایی من برای اینکه جلوی ورودش به پیجم را بگیرم پیجم را پرایوت و قفل کردم.تا یه ماه دیگم پیجم قفل بود تا بالاخره دوباره پیجمو عمومی وباز کردم .در همون زمان که من دوباره فعال شدم استوری گذاشته بود راجع به علل  جدایی روابط عاطفی ..تمام علت ها که قبلا به من هم گفته بود وقتی دعوا میکردیم ...جوریکه من استوری هاشو بخودم گرفتم و فکر کردم مخاطب استوریهاش من هستم.بعد چند روز یه پیامک ناشناس هم برام اومد که ظاهرا اشتباهی فرستاده شده بود و من بخاطر شماره ش و نوع متنی که نوشته بود و از روی لهجه نویسنده پیامک اینطور برداشت کردم احتمالا از سمت اون باشه ولی بازم مطمین نیستم چون اوضاع روحیم خیلی خرابه و گمان کردم شاید توهم گرفتم و همه چیو به اون نسبت میدم.لطفا در روشن شدن ماجرا بهم کمک کنین چون دیگه مغز خودم نمیکشه و از طرفی هر چه از زمان جدایی میگذره حال روحیم خراب تر میشه ...سه ماهه رفته و دریغ از یه پیام ساده...ممنون

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه