2777
2789

دوستان لطفا اگر کاشت ابرو انجام دادید برام از شرایطش مبلغش و میزان رضاییتون بگید چون بهمن ماه نوبت کاشت ابرو دارم و راهنماییهاتون احتیاج دارم

بسلامتی عزیزم منم دوست دارم برم اصلا ابرو ندارم  شما کجایید اسم دکترتون چیه؟؟؟

تهران وقت گرفتم اسم دکتر میارن الکی به احتمال زیاد مثل بقیه مراکز تکنسین هایی که کاشت مو و ابرو آموزش دیدن انجام میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تهرانم کدوم کلینک ؟؟قیمتچند؟؟

قیمت ۹ تومن کلینیک آندیا تو سعادت اباد البته معروف نیست و اصلا نمیدونم واقعاااا کارشون خوبه یا فقط تبلیغ الکیه عکسای کاشت ابرو رو تو پیج اینستاشون دیدم خوبه ولی بازم دو دلم به خاطر قیمت مناسبش به نظرم گزینه ی خوبی بود ولی بازم نگرانم شما کجا وقت کاشت گرفتی

قیمت ۹ تومن کلینیک آندیا تو سعادت اباد البته معروف نیست و اصلا نمیدونم واقعاااا کارشون خوبه یا فقط ت ...

من اگه شوهرم راضی بشه خرداد میرم

من دکتر زمانی نیا یا پرستو وفایی نژاد برم بازم تا اون موقع ببینم چی میشه 

من اگه شوهرم راضی بشه خرداد میرم من دکتر زمانی نیا یا پرستو وفایی نژاد برم بازم تا اون موقع ببینم چ ...

اگر پول داری تا خرداد صبر نکن بعد از عید که قیمتا رو بالاتر میبرن

حتنا اگه قابل باشم برات ایت الکرسی میخونم یادت نره حتما بهم خبر بده همینجا

سلام رفتم تا ده پشت سرم که پوستشو کنده بودن درد میکرد و ده روز حالت نشسته میخوابیدم خیلی سخت بود برای من ...اگر پول داشتم ایران فیت میرفتم چون اونا روششون طوریه که از پشت سر پوستی نمیکنن در مجموع ابروهام خوب شده و فوقالعاده بهم میاد و سنم رو پایین آورده اماااا سختی داشت ده روز مامانم تمام کاری خونمو انجام داد اگر پول داری برو ایران فیت من پولم کم بود حق انتخاب نداشتم خواهرم فروردین ماه ایران فیت کاشت فقط ورم و کبودی داشت و اصلا دردی نداشت 

عزیزم رفتی برای کاشت ابرو؟؟ اگه رفتی راصی هستی  پشت سرت دردداره بازم؟ هزینه هات چه مقدار شد؟؟

هزینه هام ۹ تومن کلینیک ۱ تومن پک بهداشتی و داروهام و جلسه ای ۱ میلیون تومان مزو تراپی ابرو که یک ماه بعد شروع شد کلا ۶ جلسه رفتم یعنی ۶ میلیون هم مزو تراپی بعلاوه هزینه رفت و امد به سعادت آباد تهران تا خونه ی ما تقریبا ۱۸ میلیون

سلام رفتم تا ده پشت سرم که پوستشو کنده بودن درد میکرد و ده روز حالت نشسته میخوابیدم خیلی سخت بود برا ...

ممنون گلم 

خدا رو شکر که راضی هستی 

من پول جمع کردم شوهرم اجازه نداد برم 

حوصله ی بحث نداشتم 

مزون تراپی رو حتما باید رفت ؟؟

من کلا ۱۴ تومان داشتم که خرج سد