2777
2789
عنوان

صفرتاصد ای یو ای بهم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 20 پست
واریکوسل داشت تحرک ۰ تعداد ۵ میلیون بعد عمل الان ۲ ساله میگذره تحرک خوبه یکمی‌اما تعداد ۴ و نیم میل ...

ببین به تعداد اینا نگاه نکن فقط یدونه اسپرم لازمه فقط تامیتونی تقویتش کن موز پسته گردو خرمابده بخوره...بعد ازرابطه هم سریع بلندنشو وهمش نگو حامله میشم یا نه استرس نده اصلا..من هرماه کلی میخابیدم میترسیدم حامله بشم ولی ماهی که حامله شدم مشغول خونه تکونی بودم گفتم انقدکارکردم نمیشه که خداروشکرشد

سخته میدونی من ک بیخیال شدم از اولم تمایل نداشتم سنم پایینه ۲۳ سالمه بچه زوده اما شوهرم ۳۳ سالشه یک ...

باز تومیگی تمایل نداشتی من چی که همه کسایی که بامن عروسی کردن بچه اورده بودن بعد پنج سال وسه تا سقط پیش همه میگفتم خودم نمیخام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به تعداد اینا نگاه نکن فقط یدونه اسپرم لازمه فقط تامیتونی تقویتش کن موز پسته گردو خرمابده بخوره ...

اره سعی میکنم ایشالا بگذره دورانش

مرسی گلم بابت راهنماییات💞

ان شالله نی نی های بعدیت به اسونی بیان دیگه حسرت انتظار به دلت نمونه❤️💞

باز تومیگی تمایل نداشتی من چی که همه کسایی که بامن عروسی کردن بچه اورده بودن بعد پنج سال وسه تا سقط ...

🫥منم به همه گفتم نمیخام ولی خب پشت پرده هر روز اقدام اقدام حالم بهم میخوره ۳ ساله اقدامم

تازه ب خانواده شوهرمم نگفتم پسرش حتی عمل کرده!دوتایی تنهایی با اژانس رفتیم بیمارستان و شبم برگشتیم! فقط به مادرشوهرم گفت اونم میترسید چون بره عمل زنده بیرون نیاد مثلا ینفرو درجریان بزاره

هیچکی از ما خبر نداره البتهههه اگر مادرشوهره دهنش چسب داشته باشه🐣