2777
2789
اینارو نمیدونم‌ فقط روز دوازدهم باید بری قبلشم سونو میدی ببنه تخمک هات خوبن یا نه...من که خیلی اذیت ...

ما مشکلمون اسپرمه🥲

نتیجه گرفتین؟

چند ماه تو نوبت بودی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما مشکلمون اسپرمه🥲 نتیجه گرفتین؟ چند ماه تو نوبت بودی؟

نگران نباش فقط شوهرتو تقویت کن .بعدش اونا اسپرم های خوبو جدامیکنن....من نتیجه نگرفتم ولی خیلیاگرفتن که ایشاله شماجزوشونی.البته من خیلی مشکل داشتم کیست اندومتریوز وتنبلی شوهمم واریکوسل

نگران نباش فقط شوهرتو تقویت کن .بعدش اونا اسپرم های خوبو جدامیکنن....من نتیجه نگرفتم ولی خیلیاگرفتن ...

انشالله دامن هممون سبز بشه

چقدر هزینت شد

بیمارستان دولتی یا خصوصی

عزیزم من پنج سال پیش رفتم .من باردارمیشدم پوچ میشد بخاطر اون ای یو ای کردم شما فقط مشکلتون اسپرم ؟اص ...

بازم خوبه ی پله جلویین من تاحالا ی روزم پریودم عقب جلو نشده ک دلمو خوش کنم بدنم اماده میشه

بله تخمک ها سالمن سونو ها خوبن عوس رنگیم خوب بود 

موندیم معطل چنتا اسپرم 

فقط استرس نداشته باش من خداروشکر بعدش طبیعی باردارشدم استرس جلوی لانه گزینی رامیگیره

عههههه نی نی دار شدیییییی خیلییی خوشحالل شدم فکر کردم هنوز نشدهه مبارکا عزیزم💕💞🤩

بازم خوبه ی پله جلویین من تاحالا ی روزم پریودم عقب جلو نشده ک دلمو خوش کنم بدنم اماده میشه بله تخمک ...

همینکه تخمک ها سالمن خیلی خوبه چون هرماه یدونه تخمک هس ولی کلی اسپرم هس حالا یدونه تخمکم خراب بلشه واویلا..فقط باید اسپرم ها تقویت شن به شوهرم کوانزیم و ویتامین ای داده بود.ازمایش اسپرمش چجوری بود چنددرصد نرمال بودن

عههههه نی نی دار شدیییییی خیلییی خوشحالل شدم فکر کردم هنوز نشدهه مبارکا عزیزم💕💞🤩

مرسی عزیزم حتما توهم بزودی میشی گفتم که من کلی مشکل داشتم اندومتریوز وتنبلی ولی خداخاست طبیعی شد شماهم امیدت بخداباشه

همینکه تخمک ها سالمن خیلی خوبه چون هرماه یدونه تخمک هس ولی کلی اسپرم هس حالا یدونه تخمکم خراب بلشه و ...

واریکوسل داشت تحرک ۰ تعداد ۵ میلیون

بعد عمل الان ۲ ساله میگذره تحرک خوبه یکمی‌اما تعداد ۴ و نیم میلیون

مرسی عزیزم حتما توهم بزودی میشی گفتم که من کلی مشکل داشتم اندومتریوز وتنبلی ولی خداخاست طبیعی شد شما ...

سخته میدونی من ک بیخیال شدم از اولم تمایل نداشتم سنم پایینه ۲۳ سالمه بچه زوده

اما شوهرم ۳۳ سالشه یکم داره دیر میشه برای اون نگرانم