2777
2789
عنوان

دکترژنتیک یا کسی که از جواب ازمایش ژنتیک سر در بیاره لطفا بیاین🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 65 پست
من خودم باردارم الان سعی میکنم آرام جواب بدم و با هیچکس دشمنی ندارم ضمن اینکه آگاه م به تز دست دا ...

مطمعن باش هیچی به بچه ادم نمیرسه من خواهرم مادرم  ازدست دادم ولی داغ هیچ کدوم مثل داغ پسرم قلبوو اتیش نمیزنه

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمعن باش هیچی به بچه ادم نمیرسه من خواهرم مادرم  ازدست دادم ولی داغ هیچ کدوم مثل داغ پسرم قلبو ...

من منظورم برای جدایی م بود

ولی خداروشکر خدا کمکم کرد

مجدد ازدواج و باردار شدمچون زندگی قبلی خیلی فداکاری کردم

بگذریم حالا سختی اا تمام شد

ضمن اینکه سختی ها رومیگم

مدل ها فقط فرق میکنه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

عه چه جالب منم چند روز پیش این ازمایش دادم تو سایت که تاپیک گذاشتم کسی خیلی این ازمایش نداده بود مش ...

اره کسی زیاد نیست برای من از چهار ماه گذشت و منم همین فکرو میکردم که اقدام کنم ولی اومد جواب ازمایشم یه ژن معیوب دیگه هم پیدا شد و از همسرم از گرفتن که ببنن اونم داره یانه چون یه ژن مشترک داریو sma

بچه اولم  همین مشکل رو داشت و الان یه ژن دیگه که پیدا شده متابولیکه 

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
منم بچم فوت شد  الان اره دیگه   ۵  ۶ ماه گذشته

یرای من برای من ده ماه از فوت بچم گذشته

عه چه جالب منم چند روز پیش این ازمایش دادم تو سایت که تاپیک گذاشتم کسی خیلی این ازمایش نداده بود مش ...

ششما برای چی این ازمایش رو دادید با همسرتون فامیل هستید؟ 

اره کسی زیاد نیست برای من از چهار ماه گذشت و منم همین فکرو میکردم که اقدام کنم ولی اومد جواب ازمایشم ...

نترس این ازمایش میدی که اگه باشه توی جنین بعدی چک میکنن ببینن اون داره یا نه وقتی میری برای غربالگری اینطوری نیست که حتما هر بچه ای داشته باشین اینو داره اینم مثل ژن های دیگه هست احتمالی و شانسیه و همه ژن های معیوب دارن که اگه همسر داشته باشه ممکنه تو بچه پیدا بشه

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم
نترس این ازمایش میدی که اگه باشه توی جنین بعدی چک میکنن ببینن اون داره یا نه وقتی میری برای غربالگری ...

یه ژن مشترک باهمسرم داریم و یکی دیگه هم پیدا شده که خدا کنه همسرم نداشته باشه حداقل

یه ژن مشترک باهمسرم داریم و یکی دیگه هم پیدا شده که خدا کنه همسرم نداشته باشه حداقل

اگه باشه ممکنه به بچه منتقل بشه یا نشه مثل همه ژن ها این کار میکنی که تو غربالگری متوجهش بشی 

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم