2777
2789
عنوان

چالش پیام عاشقانه ب همسر📸📸بیایین🤪🤪🤤🥳🥳پیام اماده

| مشاهده متن کامل بحث + 7899 بازدید | 88 پست

سر کاره قربونش برم🤣🤣🤣با عجله اومده جواب داده انتظار نداشتم جواب بده ولی داد الانم یه بوس بلند فرستاد دیه دوباره شات نگرفتم😂

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست میگید شما  منم اشتباه کردم بیاد خونه از دلش در میارم 🌸🌸

کار خوبی میکنی....

ازین به بعد بیشتر پیام این مدلی بفرست جواب نداد هم دلخور نشو بد جواب هم داد ناراحت نشو

فقط بگو انتظار جواب قشنگتری از مرد زندگیم داشتم حالا اشکال ندارد سرت شلوغ بوده یا ناراحت بودی یا شاید من بد خوندم پیامکتو....

سعی کنی تو تلخ رویی ها تلخ زیونیش خوشرو و خوش زبون باشی بعد خودش وجدان درد میگیره حتی اگر برو نیاره 

همسرم زود جوش میاره سریع جواب میده ولی وقتی میبینه  سکوت کردم واکنش نشون ندادم یا گاهی لبخند زدمو یا حرفو عوض کردم یه خورده بهتر شده دیگه کشش نمیده حتی وقتی خودم جوش میارم میبینم عادی برخورد میکنه یا بحث رو عوض میکنه... همیشه هم اینطوری خوب هم برخورد نمیکنه ولی خب بالاخره یه نیمچه تاثیری داره ...

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
کار خوبی میکنی.... ازین به بعد بیشتر پیام این مدلی بفرست جواب نداد هم دلخور نشو بد جواب هم داد نارا ...

چقدر خوب چقدر با تجربه هستید خیلی خشوحال شدم که میتونم از تجربه هاتون و حرفاتون استفاده کنم

۱۱ ماه از ازدواج ما میگذره البته اون تجربه داره چجور باید با یه خانم رفتار کنه اما ...

ولی من سعی میکنم بهتر رفتار کنم

مرسی بازم ازتون😍🤩

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
چقدر خوب چقدر با تجربه هستید خیلی خشوحال شدم که میتونم از تجربه هاتون و حرفاتون استفاده کنم ۱۱ ماه ...

قربانت عزیز

پس نو عروسی حق داری ولی تا میتونی صبور باش تأمل کن زود جواب نده تا سنجیده برخورد کنی

به رفتارهای خوب و بد زوج های دقت کن خوب رو اجرا کن بد رو برحذر باش 

برای همسرت خوش زبون باش حتی اگه توی دل ناراحتی تا شما بشی انیس و مونس و منبع آرامشش.... تا میتونی با همسرت مقابله به مثل نکن 

اقتدار مردت رو بجا و درست حفظ کن (اگر طرف از لحاظ عقلی سالم باشه) آرامش زندگیت تو بالا و پایینی ها حفظه.... حرف دلتو هم با آرامش و حفظ احترام بگو....

صوت های دکتر حبشی در مورد زندگی زناشویی رو گوش کنید خیلی خوبه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
قربانت عزیز پس نو عروسی حق داری ولی تا میتونی صبور باش تأمل کن زود جواب نده تا سنجیده برخورد کنی ب ...

وای چقدر حرف های شما به من اراشم میده خیلی قشنگ صحبت میکنید خدا حفظتون کنه 

مرسی بابت نصیحت های بجا و خوبتون 😍😍

اگر مشکلی نیست در خواست دوستی بدم کاربریتون داشته باشم حس خوب میگیرم ازتون🌸🌸

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
جوابتو داد؟

ن گفت ک کار داشتم رفتم بیرون گوشی ت مغازه بوده بزار الان جواب بدم گفتم دیگه نمیخواد زبونی گفت😅😅

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐