2777
2789
عنوان

حالم از آشپزی به هم میخوره

154 بازدید | 15 پست

صبح ظهر شب بشور و بپز و بساب و دنبال بچه باش

دیگه دوس ندارم صبح بشه چقد کارای روتین و مزخرف برای آدمای قدرنشناس😒

یک مادر جوان،صاحب اشتباهات و تجربیات،سرشار از عشق به زندگی🌱

نگو

اشپزی زندگیه🥰😍

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کباب کوبیده با ریحاااااان عاشقشم وااااای😍😍نارنج یا لیمو بریزی وااااای😍😂😂😂😂

ننون سنگک و گوجه خوووب کباب شده با پیاز و دوغ

اوووووف

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
کاش الان یه زن خونه دار بودم که دغدغه ام این بود چی درست کنم و کی برم بچه مو از مدرسه بیارم نه فکر ...

دغدغه ات این بود که چی بپزی؟وای چه دغدغه سطحی اه پیف زن خونه دار چه دغدغه های سطحی داره😒

ننون سنگک و گوجه خوووب کباب شده با پیاز و دوغ اوووووف

دلم بدجووووور خواست من کوبیده حتی بد مزه هم باشه بازم دوست دارم😂😂😂

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
دغدغه ات این بود که چی بپزی؟وای چه دغدغه سطحی اه پیف زن خونه دار چه دغدغه های سطحی داره😒

زن خونه دار دغدغه اش کمه دیگه نیست؟

من اصلا هنوز ازدواج نکردم شاغلم نیستم ولی اگه یه زور ازدواج کنم ترجیح میدم خوته دار باشم تا شاغل

زن خونه دار دغدغه اش کمه دیگه نیست؟ من اصلا هنوز ازدواج نکردم شاغلم نیستم ولی اگه یه زور ازدواج کنم ...

عزیزم مثلا میتونم بپرسم چرا دغدغه اش کمه؟اینکه هزارتا کار ریز و درشت باید انجام بده بچه راه بندازه شوهر راه بندازه

مهمون راه بندازه به فکر آینده بچه ها و خونه و ماشین و درامد و هزارتا چیز دیگه باشه کجاش کمه

تو که کل سال عشق و حالی و یه آخر ترم میخوای یه امتحانو به زور هندل کنی لطفا راجب کم یا زیاد بودن دغدغه خانومای خونه دار نظر نده

عزیزم مثلا میتونم بپرسم چرا دغدغه اش کمه؟اینکه هزارتا کار ریز و درشت باید انجام بده بچه راه بندازه ش ...

چه ربطییی داره منم مثل شماهم دراینده باید خونه دار باشم😂چرا جبهه میگیری ...

دلم بدجووووور خواست من کوبیده حتی بد مزه هم باشه بازم دوست دارم😂😂😂

منم🥴😐🤣

😐😐😐