2777
2789

من آدمی هستم‌که روی موارد سلیقه ای خودم ، مثل نوع لباس پوشیدن یا وسایل خونه ...چیزی که باهاش  راحتتر هستم‌ و دوستش دارم رو انتخاب‌میکنم ولی اطرافم‌کسانی هستن که نظرشون اینه که باید با عرف جامعه پیش رفت مثلا میگن این مد نیست یا ... 

اگر بخوام یه مثال بزنم ، مثلا توی فصل سرد خانمهای اینجا موهاشون رو تیره میکنن و توی فصل گرم‌روشن ،‌ولی من هرچی دلم بکشه همون رنگ‌رو میذارم   و توی این‌مورد کاری به جامعه ندارم ، ولی خیلی سرزنش میشم که یا‌میگن به روز‌نیستی یا میگن لجبازی کار‌خودتو میکنی یا میگن از‌مد چیزی حالیت نیست ،و.....یا مثلا توی یه جمع دوستانه همه شومیز پوشیدن ،من لباس اسپرت پوشیدم ، و باز هم از طرف نزدیکانم مورد سرزنش قرار گرفتم که چرا با بقیه متفاوتی و همش به حرف دلتی

مگه ما چقدر عمر میکنیم‌که بخوام توی این موارد به دهن مردم نگاه کنم ، ببینم چی رو میپسندن چی رو نمیپسندن ، از طرفی میگم شاید اشتباه میکنم که حرف مردم برام مهم نیست و ممکنه باعث بشه رشد و پیشرفت نکنم ،نظر شما چیه؟

راضیم به رضای تو

صددرصد حال خوب خودم 

در ۸۰ درصد مواقع هم همین بوده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من هنجار شکن نیستم ولی خب زیر بار هر هنجاری هم نمیرم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا میشه گفت حال خوبم منطبق بر عرف جامعه است و تا حالا مشکلی نداشتم 

ولی در کل نوع نگاه مردم خصوصا اطرافیانم برام مهمه خصوصا  درمورد کارهایی که در ارتباط با جامعه هست 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

[QUOTE=] ممنون میشم نظرشما رو بدونم @خربوریدان     [/QUOTE]

عزیزم من نظر دادم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

این چیزایی که شما گفتی کاملا شخصی و سلیقه ای هست و‌اصلا ربطی به مردم نداره،…ولی متاسفانه ازانجا که مردم همیشه در صحنه ما بسیار فضول و بی فرهنگ هستن در این زمینه، شما مجبوری کمی هم با عرف جامعه راه بیای

راه خودم دل خودم قانون خودم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

صددرصد حال خوب خودم  در ۸۰ درصد مواقع هم همین بوده

اگر مخالف قانون جامعه نباشه ،شصت درصد حال خودم

چهل درصد عرف جامعه 

بالاخره انسانها موجودات اجتماعی آفریده شدن ،متناسب با مکانها و مراسماتی که دعوتین لباس انتخاب کنین بهتره

No pain,No gain

مگه با حرف مردم رشد و پیشرفت میکنی؟! 

من هرچی فکر میکنم میبینم وقتی حالم خوبه که تا حد زیادی ازخصوصا  اطرافیان و جامعه بازخورد مثبت میگیرم، بناربراین خیلی دچار تصاد نمیشم دراین موارد 

ولی اینکه رنگ مو و نوع لباس رو براساس سلیقه شخصی خودتون انتخاب میکنید کاملا حق شماست و کار اطرافیانتون در این همه نظر دادن راجع به جزییات شما یکم عجیبه  

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️